Anket...sizce holladadan mı vize basvurusu iyi..yoksa tr den
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: denizli
- Yabanci_Ulke: arnhem-nl
- Karizmaydi
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Anket...sizce holladadan mı vize basvurusu iyi..yoksa tr
arkadaslar herkese selamlar oncelikle,,birseyler danisicam ,konu hakkinda bilgili arkadaslarin yorumlarini bekliyorum,,ben eylul ayinda turist vizesi icin basvuru yapmistim,7 gun sonra vizem cikti,,3 aylik vize, o sira nisanliydim,yakin ziyareti vizesi yapmistik formlari doldurduk vesaire,,kasim ayinda evlendik izmirde,dugunumuzden bir hafta sonrada hollandaya geldik,,size sorum oturum icin basvuruyu Hollandadan mi Turkiyeden mi yapmali bu 1,,2.si ben gelirken kaymakamliktan apostilli cok dilli bir kagit aldim,evliligimizi Hollandada kayit altina aldirmak icin esim bu belgeler isteniyor dedi,bende istenenleri aldim,uluslararasi evlilik belgesi ve apostilli resmi kaymakamliktan aldigim evrak bugun belediyeye gidip evraklari vericez..(evli oldugumuzu belgeleyen evraklari),,basvuruyu nerden yapsak saglikli olur?ben subat sonunda donucem Turkiyeye,,vize icin beklemek gerekicek,,Turkiyeye donmeden once buradan basvuru yapilabilirmi??sayfayi gezdim konu hakkinda birkac yazi okudum.basvuruyu buradan yaparsak,ben Turkiyede,Hollanda konsolosluguna sadece pasaportumu vize pulunu yapistirmaya goturucem gibi gorunuyor,,paylasim ve yorumlarinizi bekliyorum saygilarimla,,geleli bir hafta oldu,hava ayni izmir gibiydi yaklasik 11,12 derece bir iki gundur serinledi:)alisiyoruz,en cok dikkatimi ceken sey insanlar burada perde kullanmiyorr:)))),,cok garibime gitti,tahmin ettigim kadariyla bu memleket zaten butun kis gunese ,gun isigina hasret oldugu icin gun isigindan faydalanmak maksadiyla bunu yapiorlar,,tecrubelerimi paylasicamm hscakalinn
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyonkarahisar
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
Re: Anket...sizce holladadan mı vize basvurusu iyi..yoksa tr
evet bugun bu konuyla ilgili bende bir arkadasla gorustum burdan basvurmak daha mantikli gorunuyor. ve zannedersem dedigin gibi TR de konsolosluga sadece vize almak icin gidiliyor. daha cok bilgisi olan paylasirsada daha iyi olur.imyourmiracle yazdı:arkadaslar herkese selamlar oncelikle,,birseyler danisicam ,konu hakkinda bilgili arkadaslarin yorumlarini bekliyorum,,ben eylul ayinda turist vizesi icin basvuru yapmistim,7 gun sonra vizem cikti,,3 aylik vize, o sira nisanliydim,yakin ziyareti vizesi yapmistik formlari doldurduk vesaire,,kasim ayinda evlendik izmirde,dugunumuzden bir hafta sonrada hollandaya geldik,,size sorum oturum icin basvuruyu Hollandadan mi Turkiyeden mi yapmali bu 1,,2.si ben gelirken kaymakamliktan apostilli cok dilli bir kagit aldim,evliligimizi Hollandada kayit altina aldirmak icin esim bu belgeler isteniyor dedi,bende istenenleri aldim,uluslararasi evlilik belgesi ve apostilli resmi kaymakamliktan aldigim evrak bugun belediyeye gidip evraklari vericez..(evli oldugumuzu belgeleyen evraklari),,basvuruyu nerden yapsak saglikli olur?ben subat sonunda donucem Turkiyeye,,vize icin beklemek gerekicek,,Turkiyeye donmeden once buradan basvuru yapilabilirmi??sayfayi gezdim konu hakkinda birkac yazi okudum.basvuruyu buradan yaparsak,ben Turkiyede,Hollanda konsolosluguna sadece pasaportumu vize pulunu yapistirmaya goturucem gibi gorunuyor,,paylasim ve yorumlarinizi bekliyorum saygilarimla,,geleli bir hafta oldu,hava ayni izmir gibiydi yaklasik 11,12 derece bir iki gundur serinledi:)alisiyoruz,en cok dikkatimi ceken sey insanlar burada perde kullanmiyorr:)))),,cok garibime gitti,tahmin ettigim kadariyla bu memleket zaten butun kis gunese ,gun isigina hasret oldugu icin gun isigindan faydalanmak maksadiyla bunu yapiorlar,,tecrubelerimi paylasicamm hscakalinn
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: mugla
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Laren