cok sukur allahım vızem cıktı

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Re: cok sukur allahım vızem cıktı

Mesaj gönderen prenses »

gozunaydin arkadasim hayirli olsun

HASRET
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen HASRET »

arkadaslar vızem cıktı esıme haber geldı sımdı benım ankarayı arayıp randevumu almam lazım yoksa bana bı kagıt falan gelecekmı randevu almak ıcın aradım pın kodu ıstedıler eksık evrak falan dedıler anlamadım bılgısı olan yardımcı olurmu? bıde haNGI NUMARA ARAYACAZ lutfen yardımcı olursanız sevınırım

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

1. eger vizeniz ciktiysa IND den sizlere mektup gelir. mvv basvurunuz kabul edildi diye.
2. gelen mektupta hesap numarasi vardir 830 euro para yatirin diye.
3. hollandadaki partner parayi belirtilen hesap numarasina yatirir. en rken 2 gunde IND nin hesabina gecer.
4. IND hesabina para gectigini gorunce (sizin dosya numaranizdan ) hangi konsoloslugu yazdiysaniz (ankara veya istanbul) IND sizin MVV vizeninizi konsolosluga yollar.
5. Sizlerde konsoloslugu ararsiniz oglen 3-4 arasi (sinava basvururken randevu numarasi) aramanizda vizeniz geldigini teyit ettirirsiniz.
6. Sonra IKS nin hesabina 24 YTL yatirip randevu almak icin parayi yatirdiktan en az 1 is gunu sonra dekontun uzerinde yazan numara aranir.
7. Ararken yaninizda pasaport ve kagit kalem bulundurunuz. randevu saati yazacaksiniz (unutmamak icin)
8. aldiginiz randevu saatinden 1-2 saat once konsoloslukta olun. giderken elinizde ne kadar belge varsa goturun her ihtimale karsi.
son olarak da 2 gun sonra vizeniz pasaportunuzla beraber adresinize gelir.
Allah yollarinizi acik eylesin....

candyman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ORDU
Yabanci_Ulke: HOLLANDA-HOORN

Mesaj gönderen candyman »

slm arkadasım ınan cok sevindim umarım en kısa zamanda bız vıze bekleyenlerınde bu mutlulugunu tatmasını dılıyorum..yenı hayatında basarılar dılerım

siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen siirtli sahra »

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön