MVV Odenen vize parasini geri almak icin basvuru mektubu

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
ziya1979
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: MVV Odenen vize parasini geri almak icin basvuru mektubu

Mesaj gönderen ziya1979 »

arkadaslar ben gecenlerde tel actim IND ye oyle bisey yokmus benim anladigim kadariyla sadece son 6 ay buraya gelenler icin diyorlar yani alan kisi var tam neyin nasil yaptigini ogrenmek istiyom tsk .

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen attractive01 »

sillyseagul
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen sillyseagul »

Bulent21
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Bulent21 »

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

#kocadeli#

Bulent21
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Bulent21 »

kocadeli yazdı:bulent 21 arkadasim hangi foruma doldurarak nereye yolladin benimde 1 yil 2 ay oldu buraya geleli yardimci olabilirsen sevinirim arkadasim...

merhaba arkadasim, yukarida ornegini vermis bi arkadas o formu doldurdum Adres olarak IND den size gelen mektuba bak ordaki IND adresine mektubu gonderin.

Bazi kisilere esinin hollanda pasaportu olanlara vermiyoruz diye cevap gonderiyolarmis fakat benim esiminde hollanda pasaportu var bize ilk mektupla gonderdiler parayi, insallah sizede mana bulmazlar ve hemen verirler.

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Arkadaslar bu son 6 ay icin gelenler mi yoksa yoksa bu zamana kadar odeyenler icin mi? Okudugum kadariyla Bulent arkadas 1.5 sene olmus almis tam bir bilgiye sahip olan var mi?

one2one
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyonkarahisar
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Mesaj gönderen one2one »

Bulent21 yazdı:
kocadeli yazdı:bulent 21 arkadasim hangi foruma doldurarak nereye yolladin benimde 1 yil 2 ay oldu buraya geleli yardimci olabilirsen sevinirim arkadasim...

merhaba arkadasim, yukarida ornegini vermis bi arkadas o formu doldurdum Adres olarak IND den size gelen mektuba bak ordaki IND adresine mektubu gonderin.

Bazi kisilere esinin hollanda pasaportu olanlara vermiyoruz diye cevap gonderiyolarmis fakat benim esiminde hollanda pasaportu var bize ilk mektupla gonderdiler parayi, insallah sizede mana bulmazlar ve hemen verirler.
bulent kardes bu vize parasi izin formulier falan varmi nerden nasil temin edicez?

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

merhaba arkadasim yukarida attractive01 yazmis onu doldurup bagli oldugun IND yollaman gerekiyormus..
one2one yazdı:
Bulent21 yazdı:

bulent kardes bu vize parasi izin formulier falan varmi nerden nasil temin edicez?
#kocadeli#

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Arkadaslar o sitenin verdigi ve cok guzel ornekledigi sekilde o adrese gonderdim ve bana mektupu aldiklarini ve 6 hafta icerisinde cevap vereceklerini bildirdiler sizde boyle mi oldu bu arada ben eski bank rekening nummer verdim iptal olan bu arada kac eu geri alma hakkimiz oluyor kabul edildiginde 350 mi 800

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön