İnd yeni evrak istedi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Breda-Hollanda
Re: İnd yeni evrak istedi
Benim esim de vizeye basvurduktan sonra is degistirmisti. yeni kontratini istediler'gonderdikten 1 hafta sonra vize onaylandi. senin de az kaldi insallah
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda-ede
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- NT3
- İletişim:
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Hatice , baska bir yol , yapilacak bir sey yok mu ? Kontrati alabilmek icin hic mi sans yok ?
O kadar ugras , o kadar bekleyis son dakkada bosa mi gidecek ?
O kadar ugras , o kadar bekleyis son dakkada bosa mi gidecek ?
-
- NT3
- İletişim:
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
bu ne yaw olacaksey mı hıc mı allahtan korkuları yok bunların ınsanların en dar anını nasılda koz olarak kullanıyolar yaw ben bunlaraacayıp sınır oluyomha mademkı vermıyecektın yapmıyacaktın nıye oyalıyonkıne sınır yaw RABBIM KULU KULA MUHTAC ETMESIN olacak sey mı hem guvendır hemde yapma yaw bacım rabbımvalla bol sabır versın ınsallah bu kapı kapanırsa rabbım baskakapılar acarınsallah neysekı sınava bu ıkıncı gırısın olacak ben sana her turlu yardımıyaparım ınsallah bacımesın hayırlısıyla bııs bulur contratını daalır ve yenıden basvurursunuz ınsallah hıc bı sorun cıkmadanda hayırlısıyla alırsınızama daha bu basvurunuz ıptalolmadı ya bunda yada dıgerında hayırlısıyla vızen cıkarda butun bu dertlerden bı kurtulursun rabbım bol sabır versın bacım bu gunlerde gececekamma oyle yada boyle gececekınsallah sen esınekavusacagın gunu dusun ve oumutla sabırlıolmayacalıs rabbımyar ve yardımcınızolsun rabbım ıslerınızızkolaylastırsın ve ınsallah en kısazamanda butun sıkıntıların gıder ınan bunu canı gonulden ıstıyorumallah yardımcın olsun bacım....
-
- NT3
- İletişim: