vizem cıktıııııııııııııııııııııı
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: vizem cıktıııııııııııııııııııııı
walla kac gun oncesini bilemem ama insanlar o vizeyi alabilmek icin ne ugraslar verip ne kadar sure beklemek zorunda kaliolar,,,eger turkiyede cok onemli isleerin yoksa biran once cik gel esinin yanina deerim,,,bunlarin sagi solu belli olmaz...yada gelirsin buraya alirsin 1-2 ay icinde oturum kartini donersin turkiyeye ne isin varsa halleder tekrar geri donersin hollandaya,,,ama eldeki vizeyi 6 ay kadar bekletmek mantiklli gelmedi bana dedigim gibi bunlarin sagi solu belli olmaz...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- patlicani
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Sonuna kadar katiliyorum. oturum kartini al sonra tr deki islerini halledersin kardesimsansli yazdı:walla kac gun oncesini bilemem ama insanlar o vizeyi alabilmek icin ne ugraslar verip ne kadar sure beklemek zorunda kaliolar,,,eger turkiyede cok onemli isleerin yoksa biran once cik gel esinin yanina deerim,,,bunlarin sagi solu belli olmaz...yada gelirsin buraya alirsin 1-2 ay icinde oturum kartini donersin turkiyeye ne isin varsa halleder tekrar geri donersin hollandaya,,,ama eldeki vizeyi 6 ay kadar bekletmek mantiklli gelmedi bana dedigim gibi bunlarin sagi solu belli olmaz...
- ecrinn
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika brksl
hyrlı ugurlu olsun arkadasım allah yol acıklıgı veersin
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda-ede
evet arkadasim bende hollandaya geleli 4 gun oldu belediyeye kayit falan yapamadik sorun ustune sorun cikariyolar 15-20 gune guvenme gelir islerini bi an once hallet bence