yine olmadı
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: yine olmadı
cnm benim yaaa...dogru soyluosun ama lutfen etrafi dusunme kimseyi ikna etmek kimseye izahat vermek zorunda deilsin,,,soranlara ima edenlere elimizden geleni yapiyoruz ama oralara gitmekte zorlasti artik elimizde olan bisey deil de kapat agizlarini kimsenin seni yipratmasina izin verme lutfen...ya belkide kucuk bi hata gozden kacan bisey var yoksa bukadar ustuste ugrasipda red almak akil kari degil gercekten...ama lutfen lutfen ve lutfen etrafin seni yipratmasina imali laflar sokmalarina firsat ve izin verme,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- ecrinn
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
haklisin cnm bi avukata danisin bakalim belkide onlarin biraktigi acik bi kapi vardir avukat bunu bulup cikartabilir ve bi sans yaratabilir,,,yada olmaz bastan basvurmak gerek diyebilir ama en azindan ne yapmaniz gerektigini bi bilenden ogrenmis olursunuz...umarim hersey cok guzel olur senin ve esin icin...dualarimiz seninle cnm...
hollandadayim(2008-5)
- gamze demırcı
- NT2
- Turkiye_Sehir: türkiye antalya.
- Yabanci_Ulke: hollanda landgraaf...
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Tekrar basvurun, birakin belcikayi filan hollandaya gidiyorsunuz ordan butun evraklari istedikleri gibi verip tekrar basvurun,, bu insan haklarina aykiri durum aslinda tam AB mahkemelik bir durum!
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
hic ugrasmayın bi avukata verin o serfsız ınd gorevlısı kımse hakkınızı soke soke alırlar olurda bu kadarda olmaz hatta sana sunu soyleyın eger her seyınız tamda vermıyolarsa tazmınat bıle alırsınız. bu kadar olmaz bu kadarda cok agır yanı anlattıgına bakılırsa ordada bı kanun nizam var bence bunu yapamazlar avukat tutun bak nasıl cozuluyo her sey.. insallah bi an once alırsın vizeni.. DUALARIMIZ SENINLE
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Allah sabir versin Kardes.Bende o damdan dustugum icin durumu cok iyi anliyorum,inan uzuluyorumda.Boyle zamanlarda birseyler anlatip sikintini paylasmak isteyen cok olur ama insani hicbiri teselli etmez biliyorum.
Yani ne yapalim Kardes,biz Allah'a kayitsiz sartsiz teslim olmus insanlariz.Getirdiginede goturdugunede 'ne gelirse senden' diyen insanlariz.Biz isyan edenlerden degiliz.
Insallah dua edelim,insallah umit edelim kaderdeki sikinti bitsinde muradiniza eresiniz.
Kardes, sana laf kalabaligi yapmadan birseyi kesin-keskin soylemek istiyorum.Bizim insanimiz cok sicak kanli,birsey hemen oluversin-bitiversin istiyoruz.Ise baslayinca ayrintilari unutuyoruz.
Ben 2. defa red aldigimda cileden cikmistim.Yahu insan dusunuyor,bu kadar cile cek,bu kadar ugras masraf yap,bu kadar didin dur netice '0' . Yani yapacaksak ne lazimsa yapalim.
Belgemi ,yeni tarihli olsun,pasaportmu uzatalim yeni olsun, birsey mi lazim istedikleri gibi olsun.
Benim esim her gun is cikisi Polise gidip ben isten geldim,kontrole gelecekseniz lutfen isten sonra gelin diye anlatiyordu.Bu kadar sacma olmustu durum.3. basvurumda yapilabilecek herseyi yapmayi kafaya koymustum.Ama sukur halimize simdi.
Vallahi kardesim , eger amac Hollanda ise ne yapin yapin iyi bir avukat tutun onunla yapin.Her ayrintiyi dikkate alin.Belcika ise yine iyi bir avukat tutun en ince ayrintiya kadar yapin.Sanki herseye en basinda baslar gibi yapin.Yoksa onemsemedigimiz kucuk ayrintilar bizi uzuyor.
Yok biz kesin donus dusunuyoruz dersenizde iyi dusunmek lazim.Bu bana uygun degil,belki size uygundur.Benim ailem icin iyi degil fakat sizinki icin iyidir.Sartlar durumlar farkli.Belki kismet memlekettedir.Fakat Sansli kardesin soyledikleri dogru.Bu sevmedigimiz fakat yasamak durumunda oldugumuz memleketlerde aile cocuk cok onemli.Gelecekleri daha iyi,egitimleri daha kaliteli.Izmir ile Gentteki ilkolulu belki karsilastirabilirsin,fakat Hakkari ile Genti,Mardin ile Bredayi yanyana koyamassin bile.Bizdeki gecim sikintilari buralarda memleketteki gibi degil.Zor tabi,calismak cok zor,hayat cok pahali,fakat yinede benim gordugum yasadigim Turkiyeden iyi.
Selam.
Yani ne yapalim Kardes,biz Allah'a kayitsiz sartsiz teslim olmus insanlariz.Getirdiginede goturdugunede 'ne gelirse senden' diyen insanlariz.Biz isyan edenlerden degiliz.
Insallah dua edelim,insallah umit edelim kaderdeki sikinti bitsinde muradiniza eresiniz.
Kardes, sana laf kalabaligi yapmadan birseyi kesin-keskin soylemek istiyorum.Bizim insanimiz cok sicak kanli,birsey hemen oluversin-bitiversin istiyoruz.Ise baslayinca ayrintilari unutuyoruz.
Ben 2. defa red aldigimda cileden cikmistim.Yahu insan dusunuyor,bu kadar cile cek,bu kadar ugras masraf yap,bu kadar didin dur netice '0' . Yani yapacaksak ne lazimsa yapalim.
Belgemi ,yeni tarihli olsun,pasaportmu uzatalim yeni olsun, birsey mi lazim istedikleri gibi olsun.
Benim esim her gun is cikisi Polise gidip ben isten geldim,kontrole gelecekseniz lutfen isten sonra gelin diye anlatiyordu.Bu kadar sacma olmustu durum.3. basvurumda yapilabilecek herseyi yapmayi kafaya koymustum.Ama sukur halimize simdi.
Vallahi kardesim , eger amac Hollanda ise ne yapin yapin iyi bir avukat tutun onunla yapin.Her ayrintiyi dikkate alin.Belcika ise yine iyi bir avukat tutun en ince ayrintiya kadar yapin.Sanki herseye en basinda baslar gibi yapin.Yoksa onemsemedigimiz kucuk ayrintilar bizi uzuyor.
Yok biz kesin donus dusunuyoruz dersenizde iyi dusunmek lazim.Bu bana uygun degil,belki size uygundur.Benim ailem icin iyi degil fakat sizinki icin iyidir.Sartlar durumlar farkli.Belki kismet memlekettedir.Fakat Sansli kardesin soyledikleri dogru.Bu sevmedigimiz fakat yasamak durumunda oldugumuz memleketlerde aile cocuk cok onemli.Gelecekleri daha iyi,egitimleri daha kaliteli.Izmir ile Gentteki ilkolulu belki karsilastirabilirsin,fakat Hakkari ile Genti,Mardin ile Bredayi yanyana koyamassin bile.Bizdeki gecim sikintilari buralarda memleketteki gibi degil.Zor tabi,calismak cok zor,hayat cok pahali,fakat yinede benim gordugum yasadigim Turkiyeden iyi.
Selam.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam