remixbela insAllah alir arkadasim.Bizde onu gozonunde bulunduracaklarindan gondermistik rapor.insAllah olumlu yaniti aliriz.Rabbim razi olsun.
Selam ve Dua ile.
Arkadaslar sizce olumlu cevap alirmiyiz ?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
- Esra70
- NT2
Re: Arkadaslar sizce olumlu cevap alirmiyiz ?
Evet arkadaslar sonuc belli olmus simdi aldim haberi.Malesef yine vermemisler anneme vize o kadar rapor gondermemize ragmen olumsuz yanit aldik.Simdi sizce ne yapmaliyiz itiraz mektubu gondericez ama bi faydasi olurmu bilmiyorum cok moralim bozuk suanda (( Lutfen yardimci olun.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
bencede itiraz edin vermeleri gerekıyodu ama ısde ordakı vize sefinin elinde her sey. o gun bizzat sahid oldum aynı senin durumunda bi teyze kızı dogum yapıcakmıs vize almaya gelmıs rapor vardı elınde doktordan alınmıs adam ozellıkle o raporu sormustu sonra hastanenın telını doktorun telını ıstemıstı. bence ustune gıdın ne yanı boyle bu kadarda olmaz resmen ınsanı cıleden cıkartıyolar. dahada olmazsa doktorunuzla konusun o arasın ındeyı veya bı yazı yazsın acıl vize olarak geri verin.
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
- Esra70
- NT2
Bizde itiraz etcez bakalim hayirlisi olur insAllah.Anlamadigim annemle beraber birisi daha vardi o bayan 10 sene kalmis kacak olarak sonra yakalanmis polise sorgu vs olmus.Annemle berabr o da basvuru yapmisti onun vizesi gelmis anneme neden vermediler anlamadim.Allah korusun ya olsem kalsam dogumda(ki riskleri de rapor olarak verdik)bunun sorumlulugu ne olcak sonucta annem gezmek icin degil dogum icin geliiyo.Olmazsa doktorumla da konuscam insAllah itiraz etmek isimize yarar ve verirler.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.