Randevu Alma hakkinda

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

Re: Randevu Alma hakkinda

Mesaj gönderen _black_ »

ya kardes sen samenwonen yaptin senden isteyecekleri ilk evrak formul a dir bu belge senin bekar oldugunu gosteren belge
sen evli olsaydin senden formul b isteyeceklerdi bekar oldugun icin formul a
formul a bekarlarin formul b ise evli olanlarin alacagi belge
sen nufustan ne alacan formul a dicen aile toplum kagidini alacan baska yok sanirim
vize almaya gittigindede sana sorular soracaktir panik ve heyacan yapmadan sakince anlat
ha bu arada samenwonen yapanlara basvuruyu yapana ind form gonderiyo olsa gerek esiniz dolduruyor nl de inde gonderiyo nerde tanistiniz felan filan gibi sanirim bize gelmisti cunku samenwonen yaptigimizda;;sende konsolosta ayni cvp lari ver karistirip baska bisi soyleme kafalarinda soru isareti olmasin
hayirlisiyla alirsin umarim vizeni
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön