şükürler olsun vizem çıkmış.)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: şükürler olsun vizem çıkmış.)
sanmam cok gec tarihe vereceklerini...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
su sikintili sureci bizimle paylasirsan neler yasandi,neler senden istendi,, bizimde bilgi sahibi ve hazirlanmamizda yardimci olursun, simdiden sana hayirli ve ugurlu olsun diyorum ,,,
- golgece
- NT1
- Turkiye_Sehir: uskudar
- Yabanci_Ulke: rotterdam
- imyourmiracle
- NT1
- Yabanci_Ulke: hollanda
ben turist vizesine basvurdum,iki hafta icinde bana cvb geldi 90 gunluk istedim 105 gunluk verdiler,,su an NL deyim,bende oturuma basvurucam ama avukat falan hic gerek yok sanirim,avukatlik bir durum ki avukatla basvurayim,subat ortasi yada sonunda oturuma NL den basvuru yapicaz,hayirlisi bakalim,,,evliyim,belediyeye gidip evli oldugumuza dair istenen evrakalri verdik,kayit yaptilar (registiration),, bakalim gerisine evrakalri hazirlayip vericez,yolluycaz,
- golgece
- NT1
- golgece
- NT1
nlden cıkmadan istek yapamazsın haberin olsn
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- golgece
- NT1
bugun gttim 1 ay aradan sonra belediyeye kayit oldum oradanda ind ye gittik nese hersey tamam 2 hafta icinde eve oturum kartim gelecek/1 senelik oturumumu aldim.oturum karti gelene kadar kagit verdiler 1 senelik oturumum olduguna dair ama henuz okul hakkinda birsey soylemediler.
arkadas vizen ciktiysa esin parayi yatiracak internetten de yatirabiliyor ind nin hesabina size verilecek o hesaba yatiracaksiniz ondan sonra 1 hafta icinde gozukur randevunu alip gideceksin pasaportunu birakip ertesi gun alirsin sikinti yapma herseyin hayirlisi yeni hayatinda basarilar.he bu arada tr de ki konsoloslugun dediklerine bakma yarisindan cogu birsey bilmiyor salliyolar.
arkadas vizen ciktiysa esin parayi yatiracak internetten de yatirabiliyor ind nin hesabina size verilecek o hesaba yatiracaksiniz ondan sonra 1 hafta icinde gozukur randevunu alip gideceksin pasaportunu birakip ertesi gun alirsin sikinti yapma herseyin hayirlisi yeni hayatinda basarilar.he bu arada tr de ki konsoloslugun dediklerine bakma yarisindan cogu birsey bilmiyor salliyolar.
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam