Mvv randevusu ve vize ucreti...
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: rotterdam
Re: Mvv randevusu ve vize ucreti...
ok.tesekkurler kardes.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda Nijmegen
Lan okuz herif bir onceki mesajinda yalan soyluyorsun ondan sonra kendi ayibini ortmek icin kopek gibi saldiriyorsun.. Ben sirketim uzerinden oturma iznine basvurdum ve alamadim yani sticker ile yasadim 3 sene cok sukur seni ve senin gibi kopeklik yapacaklari satin alabilecek kadar hem ulkeye hem kendime kazandirdim.. Cok sukur oturma iznimide 1250 Euro odeyerek aldim ki benim icin bir ovunc meselesi degildir.. Ama senin gibi kisiliksiz adam olamamis bir tip icin sonradan Hollandali olmak statu gostergesi olarak kabul edilir.. Bilmeden kicindan kanun cikaracagina adam ol, adam gibi bilmediginde susmayi ogren ki boyle kendine kufrettirmeyesin..
Yav simdi farkettim eleman daha VVR ne demek bilmiyor.. Verblijfsvergunning Regulier (VVR) okuda ogren mal..
Yav simdi farkettim eleman daha VVR ne demek bilmiyor.. Verblijfsvergunning Regulier (VVR) okuda ogren mal..
En son trytosurvive tarafından 19 Nis 2012, 12:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda deventer
Slm arkadaslar vizemi aldimmmmmmmm
Acayip sevincliyim herkese cooook cokkkk tsk ederm
Allah razi olsunn ))) darisi gidicek arkadaslarin basina
Selametle kalin
Erkan bey bu vvr nedir bana bi yarari yada zarari olurmu?
Selametle kalin
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
Hayirli ugurlu olsun kardesim.. MVV sana Hollanda'ya giris ve oturma iznine basvurana kadar orada bulunma hakki veriyor.. Yani Sen Hollanda'ya girip oturma iznine basvurduktan sonra bunun bir hukmu kalmayacak artik.. VVR dedigimiz seyde oturma izni.. MVV basvurusu icin ne kadar ucret odedin kardesim onuda yazda kicindan kanun uyduranlara kapak olsun..masum yazdı:Slm arkadaslar vizemi aldimmmmmmmm
Selametle kalin
-
- Beginner
TRYTOSURVIVE arkadas.nl de bı ısyerıne ortak olup stıcker alındıktan sonra nl oturumu olan bırıyle mvv basvurusu yapıldıgında tr ye gelmeye gerek kalıyormu.
-
- Beginner
Bilmiyorum ortak oldugunda durum nedir benim bir IT sirketim var sifirdan actigim ve hala aktif olan.. Basvurum kabul edilmedikten sonra Turkiye'ye dondum 3 hafta icinde MVV ile geri dondum Hollanda'yam.m yazdı:TRYTOSURVIVE arkadas.nl de bı ısyerıne ortak olup stıcker alındıktan sonra nl oturumu olan bırıyle mvv basvurusu yapıldıgında tr ye gelmeye gerek kalıyormu.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda deventer
-
- Beginner
ıt sırketı ne oluyor.sen orada kacakkenmı sırket actın.