Anket...sizce holladadan mı vize basvurusu iyi..yoksa tr den

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.

Vizeye Nereden Basvurmali: Nl? Tr?

Hollandadan
34
74%
Turkiyeden
12
26%

Toplam oy: 46

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: d.bakir
Yabanci_Ulke: vlaardingen

Re: Anket...sizce holladadan mı vize basvurusu iyi..yoksa tr den

Mesaj gönderen yaram »

sansli yazdı:bende tr den basvurmustum,,,
a formulu
b formulu
nufus kayit ornegi
benim pasport fotokopisi
esimin hollanda pasportu fotokopisi(yoksa oturum karti fotokopisi)
sinav sonuc kagidi
doldurulmus basvuru formu
evlilik cuzdani fotokopisi(orjinalinide yanimda goturdum nolur nolmaz die)
vermistim,,,
simdilik aklimda kalanlar bunlar baska arkdslarda yazicaklardir,,,bide konsoloslugu aradiginda sunlari sunlari getir diceklerdir zaten soylemezlerse sen sor arkdsm,,,umarim yardimci olmusumdur...

Tskler bugun konsolosu aradim aynen soledgin sekilde solediller ayin 19 zunda tr den bas vuruyorum hepinizden dua bekliyorum :)))) hadi yaa allah bismillahh ins en kisa zamanda bu sevinci sizlerle paylasirim iyki avrsiniz.

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

sansli kardes siz tr den bas vurmsununuz durum ne oldu kac gunde haber gelecek banami haber gelcek esimemi gidecek o konuda bilgilendirirseniz cok sevinecem tskler

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

yaram yazdı:
sansli yazdı:bende tr den basvurmustum,,,
a formulu
b formulu
nufus kayit ornegi
benim pasport fotokopisi
esimin hollanda pasportu fotokopisi(yoksa oturum karti fotokopisi)
sinav sonuc kagidi
doldurulmus basvuru formu
evlilik cuzdani fotokopisi(orjinalinide yanimda goturdum nolur nolmaz die)
vermistim,,,
simdilik aklimda kalanlar bunlar baska arkdslarda yazicaklardir,,,bide konsoloslugu aradiginda sunlari sunlari getir diceklerdir zaten soylemezlerse sen sor arkdsm,,,umarim yardimci olmusumdur...

Tskler bugun konsolosu aradim aynen soledgin sekilde solediller ayin 19 zunda tr den bas vuruyorum hepinizden dua bekliyorum :)))) hadi yaa allah bismillahh ins en kisa zamanda bu sevinci sizlerle paylasirim iyki avrsiniz.

duaciniziz arkdsm umarim en kisa zamanda basvurunuzdan olumlu cvpla donersiniz,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

yaram yazdı:sansli kardes siz tr den bas vurmsununuz durum ne oldu kac gunde haber gelecek banami haber gelcek esimemi gidecek o konuda bilgilendirirseniz cok sevinecem tskler

evet arkdsm bizde 22 ay once basvurmustuk nisan 2008 de,,,mayisin 31 i sabahida hollandadaydim 1 ayda fln cikmisti vizem,,,biz avukatla basvurmustuk (faydasi oldumu dersen bunu bilemiyorum) bize biz bu davalari 1 ayda cikartiyoruz demisti hakketende 1 ayda cikti vizem ama dedigim gibi bi faydasi oldumu onu kendisi ind ve allahdan baska kimse bilemez,,,8-10 gun arasi isleme alindi mektubu esinize gider hollandaya,,,vizeniz ciktigindada hem size hem esinize vizeniz cikti diye mektup gelir ama esiniz tahminimce sizden once alir haberi malum hollanda ici oldugundan mektup daha cabuk ulasir,,,benim mektup mesela ben hollandaya geldikden snra ailemin adresine ulasmisti :lol: ....umarim yardimci olmusumdur arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

son bisi solecem cok cok tskler ben burdan bas vuryorum ya su 830 euro randevu aldigim gunmu konsolosa verecem yoksa esim nl denmi yatiracak hersey icn cok saoL

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

siz konsolosluga gittiginizde size bi kagit imzalaticaklar esinizin 830 euro yu yatiricagina dair ,,,siz imzalicaksiniz esiniz yatiricak parayi,,,arkdsm istedigin kadar soru sorabilirsin bildigim kadariyla elimizden geldigince cvplamaya calisiriz,,,benim bilgim olmasada diger arkdslardan yardim eden bilen biri cikar,,,herzaman sorabilirsin yani,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

Gercektten cok tskler bayada hizli cevap veriyonuz :) minetarım ben 19 mart cumaya konsolosttan randavu Aldim suan evrakalrda hazir. yarin ben aile toplum belgesini tercumesini yapcam ins hemen indeye gider isleme alinir. cok heyecanliyim sorma tekrar tsk

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

yaram yazdı:Gercektten cok tskler bayada hizli cevap veriyonuz :) minetarım ben 19 mart cumaya konsolosttan randavu Aldim suan evrakalrda hazir. yarin ben aile toplum belgesini tercumesini yapcam ins hemen indeye gider isleme alinir. cok heyecanliyim sorma tekrar tsk

rica ederim arkdsm elimden geldigince hizli cvplamaya calisiyorum cunku o gunleri cok iyi biliyorum insan biseyi merak edipde sordugunda hemen bilmek istiyo biran once ne yapmasi gerektigini ogrenmek istiyo,,,hadi bakalim 19 mart a bisey kalmadi umarim en kisa zamanda vizeniz cikarda gelirsiniz esinizin yanina ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
yaram
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen yaram »

sansli yazdı:
yaram yazdı:Gercektten cok tskler bayada hizli cevap veriyonuz :) minetarım ben 19 mart cumaya konsolosttan randavu Aldim suan evrakalrda hazir. yarin ben aile toplum belgesini tercumesini yapcam ins hemen indeye gider isleme alinir. cok heyecanliyim sorma tekrar tsk

rica ederim arkdsm elimden geldigince hizli cvplamaya calisiyorum cunku o gunleri cok iyi biliyorum insan biseyi merak edipde sordugunda hemen bilmek istiyo biran once ne yapmasi gerektigini ogrenmek istiyo,,,hadi bakalim 19 mart a bisey kalmadi umarim en kisa zamanda vizeniz cikarda gelirsiniz esinizin yanina ins ins ins,,,

cok saol saol saol ciden varya burda bole cevap gelince insn rahatlaniyo yanliz olmadigini biliyor hersey icin tks tsk kafama takilan soru olursa cekinmeden sora bilirima rtik iyiki varsiniz emegi gecen tum arkadaslardan ALLAH Razi Olsun

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

yaram yazdı:
sansli yazdı:

cok saol saol saol ciden varya burda bole cevap gelince insn rahatlaniyo yanliz olmadigini biliyor hersey icin tks tsk kafama takilan soru olursa cekinmeden sora bilirima rtik iyiki varsiniz emegi gecen tum arkadaslardan ALLAH Razi Olsun
rica ederim arkdsm,,,tabiki yanliz degilsiniz burda herkes hepimiz birbirimize destek oluyoruz olacagiz,,,,aklina takilanlari sorabilrisin cekinmeden,,,rabbim hepimizden raziolsun arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön