arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Re: arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?

Mesaj gönderen ortakoy »

hatıce sen resım mı yuklemek ıstıyorsun tam okumadım ama oyle anladım eger rapıdshareye resım yuklemek ıstıyorsan bu lınklere bır bak resımlerle nasıl yukleyecegını anlatmıslar kolay gelsın bacım rabbım yardımcın olsun
http://www.mumsema.com/forum-duyurulari ... uncel.html
diger linkte tam olarak rabbıme sükür verıyorum artık

http://www.muhakeme.net/rapidshareye-do ... t1201.html
buyrun bu iki lınklere dosya yükleyebilirsiniz..

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

hatice25
NT3
NT3
İletişim:

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

hatice25
NT3
NT3
İletişim:

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

hatice25
NT3
NT3
İletişim:

beyzade
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sivas

Mesaj gönderen beyzade »

Basta yavuzkoc arkadasimiz olmak uzere bu konuda da bizlere yardim etme gayreti icerisinde olan kader arkadaslarimiza ictenlikle tesekkur ediyor saygi ve sevgilerimi sunuyorum.

Gercekten ben ve esim IND den vizemizin ciktigina dair cevap beklerken ne yazikki yukarida da esimin belirttigi gibi bir mektup almistik. Bu da bizde tabiki hayal kirikligi meydana getirdi ama cok cok sagolunki ozellikle yavuzkoc kardesimiz ve esinin degerli bilgi destekleriyle gonderilen mektubun amacinin ne oldugunu ve ne istediklerini ogrenmis olduk. Biz yinede boylesine munasebetsiz bir mektup almamak icin tekrar IND yi arayip bizden baska neler istediklerini sorduk. Iyiki de aramisiz ! Mektuptaki isteklerinin disinda son uc aylik maas kagitlarini ve banka girdilerinide m138 formuluyle beraber gondermemizi istediler. Biz de gerekli evraklari gonderdik. Dun bize mektubumuzu aldiklarini ve gonderdigimiz evraklari dosyamiza eklediklerini bildiren bir mektup gondermisler. Simdilik beklemedeyiz ama daha ne kadar bekliyecegiz bilemiyoruz. Tabiki Allah (cc) ne zaman karar kilmissa o zaman olacaktir. Saygi deger, vefakar ve cefakar esimle birlikte Allah'a tevekkul edip sicak yuvamiza kavusacagimiz gunu bekliyoruz.

Sozde insancil, humanist, insan hak ve ozgurluklerine deger veren bati medeniyetinin insafina terkedilmis olmanin acisini izdirabini evlenipte aylarca hatta yillarca kavusamayan vize bekleyen bizlerden baska daha kim iyi anlayabilir.

Ben esimden degil bir yil bir ay bir gun ayri kalmayi, bir saat dahi ayri kalmayi dusunemezken umutsuzca bunlarin iki dudagi arasindan cikacak onayi beklemenin bedbahtligini yasamak insana cok ama cok guc geliyor.

Yinede nefsimize agir gelen her seyde bir hayir vardir inanciyla bekliyoruz. Allah'a cok sukur bu bekleyis ne inancimizi ne sevgimizi ve ne de bagliligimizi hic bir sekilde sarsmadi aksine kat be kat artirdi. Bundan dolayi da sevgili esime minnettarim ve mutesekkirim. Allah (cc) kendisinden iki cihanda da razi ve hosnut olsun.

Dualarinizi bekliyoruz.

Selamlar.
  • Sensizligi gozum tutmadi bahargozlum,
    bir daha yollama bana.

Kullanıcı avatarı
xmultecix
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Turkiye

Mesaj gönderen xmultecix »

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön