arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
kardesim dularimiz seninle.
bu arada son durumun ne .takildiginiz bir konu olursa sitede paylasirsaniz yardimci olmaya caisiriz.rabbim yardimci olsun.
bol sanslar
bu arada son durumun ne .takildiginiz bir konu olursa sitede paylasirsaniz yardimci olmaya caisiriz.rabbim yardimci olsun.
bol sanslar
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- umuder
- NT2
- Turkiye_Sehir: balikesir
- Yabanci_Ulke: turkije
Olabilir hatice muhtemelen memurun bilgisizligidir ... Ben herzaman diyorum ind ile gorusuyorsaniz mutlaka konustugunuz kisinin ismini alin...hergun aramasini siddetle tavsiye ediyorum...Allah sabir versin hatice ayni gun sinava girdigimiz icin ozellikle senin vizeni almani bekliyorum insallahhhhh en kisa zamanda alirsin-verirler.....
Her zaman dedigim gibi Kimler Nerelerden Gelmis benim memleketim insanini neden zorlar anlamiyorum bir surinam afrikali (cooooookkk-dolu) gana tanzanya vs vs vs....Anlayabilmis degilim bu sinav-vize falan filan cart curt meseleleri bize sartlida onlara nasil ???
Her zaman dedigim gibi Kimler Nerelerden Gelmis benim memleketim insanini neden zorlar anlamiyorum bir surinam afrikali (cooooookkk-dolu) gana tanzanya vs vs vs....Anlayabilmis degilim bu sinav-vize falan filan cart curt meseleleri bize sartlida onlara nasil ???
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
-
- NT3
- İletişim:
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-NL
arkadasim konuyu biraz ayrintili aciklarsan elimizden geleni yapariz.sorunu tam olarak anlayamadim.o nedenle de cvp veremiyourm.
anlayamadigim icin kusuurma bakma.net cvp vermem icin anlamam gerekir.kisa bir aciklama yapabilirmiisn konu ile ilgili son duurm ne.
rabbim yardimcin olsun.
anlayamadigim icin kusuurma bakma.net cvp vermem icin anlamam gerekir.kisa bir aciklama yapabilirmiisn konu ile ilgili son duurm ne.
rabbim yardimcin olsun.
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-NL
arkadasim size gelen kagitlari gorebilirmiyiz.sorunu cozelim.sizinkisi cozulmeyecek bir konu degil sanirim.yinede evrakalri gormek gerekir.red gelen mektupta ne yaziyor ve ne istiyorlar.rica etsem daha iyi bir yardim olmasi acisindan size ind nin gondermis oldugu evraklari gormek ,iyi okumak ve iyi anlamak ve o dogrultuda yardimci olmak istiyourm.herkes okuyabilir yaziyi fakat anlama orani farklilik gosterebilir.
yada rechtswinkel var ise bulundugunuz yerde yakininizda onlarda yardimci olacaktir.rechtswinkel herhangi bir ucret almaz.yardimci olma kurumudur.
moralini bozma elbirligi ile basaracagiz.
bol sanslar
yada rechtswinkel var ise bulundugunuz yerde yakininizda onlarda yardimci olacaktir.rechtswinkel herhangi bir ucret almaz.yardimci olma kurumudur.
moralini bozma elbirligi ile basaracagiz.
bol sanslar
-
- NT3
- İletişim:
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
ayy yinemi neden ama yaaa ,,,neden 3.kez red inan cok ama cok uzgunum cnm senin adina inanki bak,,,neden boyle yapiyolar anlamiyorum...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09