Hollandadan Vizeniz Nekadar Zamanda Cikti?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Mezun-NL
Re: Hollandadan Vizeniz Nekadar Zamanda Cikti?
slm arkadaslar yaa benim vizem yaklasik bir sene surdu cikmasi nasi oldu bende anlamadim ama valla tam sinav tarihimin bitmesine 1 ay kala cikti sok oldum ama genede olsun sonunda cikti simdi hollandadayim allah herkesin yardimcisi olsun ne diyim amin amin aminnnnnn....
- yaram
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: d.bakir
- Yabanci_Ulke: vlaardingen
acilll yardimm bugun indeyi aradi esim vize ne durumda diye onlarda demis esin konsolosu arasin randevu alsin bu nedemek anlamdim vizem ciktimi dedik ona cevap veremeyiz yaa kafam karisikkk lutfenn yardimmmmmmmmmmm ((((((
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
Bizde esimle beraber hollanda ' dan basvurduk ayın 13 ünde. Dualarınızı esirgemeyin arkadaslar.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda
selam benimde vizem yaklasik 2 ayda cikti ben birsey eklemek istiyorum yani benim basima gelmisti vizemis cikmisti ankaraya gelmis ama sisteme yansimamis bazan gelen evraklari onlarda gormekte zorlukmu cekiyor yoksa gecmi goruyorlar bilmiyorum diplomatik postalar cok yavas isliyor o yuzden surekli arayi teyit etmekte yarar var avukat araciligiyla islerinizi yaptirirsaniz bence takipciligini avukat daha guzel yapiyor geldikten sonrada sunu anladim bosvuru hollandadan yapilirsa bence daha hizli oluyor indde cok adam var calisan ama ankara bu kadar hizli deil vize bolumunde yalnizca 2 bayan calisiyor onlarinda calisma saatleri belli zaten. dikkat ettikleri en onemli sey ise kontrat sivan sonucu ve kontrat saglamsa kimse dert etmesin bi sekilde aliyor vizeyi herkese allah yardim etsin islerinde
- konyali
- NT2
- Turkiye_Sehir: Konya
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
30 Mart 2010 da Hollanda dan müracaat ettik 11 Mayıs 2010 onaylandı IND tarafından.42 gün
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda- zaandam
yaklasık bır bucuk ayda cıktı:):) darısı bekleyeblerın basına