Turist vizesi yardim arkadaslar

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
erdem
Beginner
Beginner

Turist vizesi yardim arkadaslar

Mesaj gönderen erdem »

ya arkadaslar ben partnerimin yanina turist gidecem 2 3 aylik neyse.ama esimin maasi ne kadar olmali.veya esimin bi hollandali arkadasi varmis ustabasi sozu gecen biri hayli hayli maasi yuksektir kontratlidir bu hollandaliyami yaptiralim davetiyeyi yoksa sevgilim mi yapsin hangisi saglikli olur sizce.birde benim hazirlamam gereken evraklar neler acabaa cok tsk ederim simdiden herkese kolay gele

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: Turist vizesi yardim arkadaslar

Mesaj gönderen arar_55 »

dAVEYIYE EDENKISI bULUNDUGU BELEDIYEDEN Davetite(uitnodiging verklaring)
alsin ki orda garantor ki davet eden kisinin esinin size kabuleetigine(saglik masraflari geri donus giderlerini)11.000 veya az 5,500.00 euroluk Garanti Kabul belgesini de her iki es imzalamasi
3 aylik gelir belgesi,Bankada ki Aylik Girdi Bodrosu(Banka gelir Belirtisi/maas) Pasaport kopyesi
Hollada pasaportu, Yerlesim karti olanlarda suresiz Avrupa Oturum karti gereklidir!!!
Regulier onbepalde tijd olmali...........Belediyen aldigini Formu Doldurup Belediyede Kaselettirmelidir! Turkiyeden gelecek kisinin adi soy ismi dogum yeri tarihi ev gsm telefon murasi
yazilmalidir!!!maas her iki insanin 1550.00 euro 3100 gibi yuksek aylik gelirli olmasi gerekir!!

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön