acil yardim!(Ind tel numarasi ve demem gerekler)

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
blue
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Diyarbakir
Yabanci_Ulke: Hollanda-Emmen

acil yardim!(Ind tel numarasi ve demem gerekler)

Mesaj gönderen blue »

bLuE

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: acil yardim!

Mesaj gönderen sansli »

hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

blue
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen blue »

bLuE

blue
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen blue »

pardon 13.06.2008
bLuE

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

blue yazdı:pardon 13.06.2008
ne kadar guzel esinizin boyle duskun olmasi size,bizde vizemizin ciktigini duydugumuz zaman aglamistik telefonla esim aradiginda,egerki haziranin 13 unde vizeniz cikti haberini almissaniz ve ayni gun icinde veya ertesi gun fln yatirdiysaniz vizeniz ankaraya gelmis olmali,,,yarin arayip ogrenebilirsiniz saat 3 ile 4 arasinda,,,genelde 1 haftada vizenin ankraya geldigi soyleniyo sizinkide gelmis olmali,,,saygilar...
hollandadayim(2008-5)

blue
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen blue »

tesekkurler sansli kardes,evet esim cok duygusaldir ayni biz turkler gibi yani sulu gozdur :D
Ind deki gorevli esime partneriniz sadece pasaportunu gotursun demis baska evrak istenmez cunku biz hepsini gonderdik Ankaraya demis birde tel dusmuyor herhalde o yuzden e-mail yaziyorum acaba e-mail gondersem olur mu yoksa illaki tel mi acmamiz gerekiyor?

Saygilar
bLuE

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

blue yazdı:tesekkurler sansli kardes,evet esim cok duygusaldir ayni biz turkler gibi yani sulu gozdur :D
Ind deki gorevli esime partneriniz sadece pasaportunu gotursun demis baska evrak istenmez cunku biz hepsini gonderdik Ankaraya demis birde tel dusmuyor herhalde o yuzden e-mail yaziyorum acaba e-mail gondersem olur mu yoksa illaki tel mi acmamiz gerekiyor?

Saygilar
banada ankarayi vizem geldimi diye aradigimda evet pasaportunuzla birlikte gelip alabilirsiniz dediler,,,ve vizemi almak icin randevu yapmak icin aradiigimda yine bi resim vesikalik,mvv formu doldurmami ve pasaportumu getirmemi soylediler ama ben iks den aldim bu bilgileri ve telefondaki kisi ank nin ek belge isteme yetkisine sahip oldugunu soyledi ve bende oyuzden vize basvurusu yaparken goturduugm butun evraklariyeniden goturdum ha hicbirini istemediler hepsi var diye oda ayri konu ama ben tedbirimi alip gitmistim,ankdaki konsoloslugu aradigimda sadece pasaportunuzla gelin vizenizi alin dediler,,,telefon konusuna gelince eger telefonunuzun redial tekrar tusu varsa surekli arka arkaya deneyin 3 ile 4 arasi saat 4 e yaklastiginda dusurmek kolay deniliyo ama siz 3de baslayin ust uste tekrar tusuyla deneyin eminim dusucektir telefon,,,siz telefonu dusurmeye calisin belki mailinize cvp vermeleri bakmalari zaman alabilir,belkide hemen cvplarlar bilemem ben hic denemedim mail olayini,,,deneyin telefonu dusurebilirsiniz bence,,,karar sizin isterseniz mailide yollayin telide deneyin hangisinden cvp alirsaniz once ondan sonra pin kodu alalrak bankadan vizenizi almaya gidebilirsiniz randevuyla,,,kolay gelsin...
hollandadayim(2008-5)

blue
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: acil yardim!(Ind tel numarasi ve demem gerekler)

Mesaj gönderen blue »

merhaba sansli kardes birazdan Ankarayi aramaya basliyacam umarim dusururum eger bugunde dusmez ise direk iks den randevu alacam baska yol kalmadi cildirmak uzereyim...
bLuE

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Re: acil yardim!(Ind tel numarasi ve demem gerekler)

Mesaj gönderen sansli »

blue yazdı:merhaba sansli kardes birazdan Ankarayi aramaya basliyacam umarim dusururum eger bugunde dusmez ise direk iks den randevu alacam baska yol kalmadi cildirmak uzereyim...
evet arkdsm umarim dusurursun tekrar tusuyla surekli dene saat 4 u 1 geceye kadar dene hic durmadan dene dusurene kadar,vizenin tr ye geldigini teyit ettirdikten sonra randevu alman daha iyi olur bence cunku iks yi aradiginda sana ank dan vizenizin cikip cikmadigini ogrenip ogrenmediginizi soruyolar birde henuz ank ya gelmemis ise vizeniz yogunlukdan dolayi olabilir baska sebebten olabilir bosu bosuna randevu almis olmayin,,,cunku pin kodu 1 kere gecerli biliosunki ve her seferinde 24 ytl az degil turkiye sartlarinda ama tabi karar sizin kolay gelsin umarim dusurmussundur telefonu,,,
hollandadayim(2008-5)

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön