arkadaslar bi sorum var(3 sene onceki maas belgeleri)

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
candyman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ORDU
Yabanci_Ulke: HOLLANDA-HOORN

arkadaslar bi sorum var(3 sene onceki maas belgeleri)

Mesaj gönderen candyman »

19 mayısta vize basvurusunu yaptık ve ind bikac gun once esimden uc sene oncekı calıstıgı ıs yerındekı maas belgelerını ve banka hesap belgelerını ıstemıs bugun gonderdı esım bunu neden ıstemıs olabılırler acaba?bu konu hakkında bılgısı olan varsa cevap yazarsa cok sevınırım sımdıden herkese tesekkurler vıze bekleyen tum arkadaslarıma allah kolaylık versın :geek:

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: arkadaslar bi sorum var

Mesaj gönderen Geluk »

maasi yeterlimi? eger yeterli degilse ondan istemis olabilirler.

kolay gele

bahargecesi
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: arkadaslar bi sorum var(3 sene onceki maas belgeleri)

Mesaj gönderen bahargecesi »

bızde mayıs ayının 2 gunu basvurduk bızden de o kagıtları ıstedıler ve gonderdık 15 gun sonra red cevabı elımıze geldıı ınsallah sende boyle bırsey yasamazsın

candyman
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ORDU
Yabanci_Ulke: HOLLANDA-HOORN

Mesaj gönderen candyman »

tesekkur ederim verdiginiz bılgıler ıcın bız gereklı belgelerı ıkı gun once gonderdık artık neyse o olacak ınsallah.esimin aldıgı maas yeterlı mıktarda 1650 euro cıvarında..benım anlamadıgım uc sene oncekı belgelerın bızım vıze ıslemıyle ne alakası kı uc sene once evlı bıle degıldık.neyse ınsan beklemekten sabrını ve bı cok seyı yıtırıyor ıyıkı boyle bı sıte varda bırbırımıze destek oluyoruz..arkadasım senınde red cevabı aldıgına uzuldum ınsallah tez zamanda esıne kavusursun...allah cumlemızın yardımcısı olsun :ugeek:

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

candyman istemelerindeki amac su olabilir IND geriye donuk vergilere baktigi icin eger maasla vergi arasinda bir uyumsuzluk varsa o yuzden istemislerdir. zaten bunlarin ne yaptiklarini kendilerinden baska kimse bilmiyor. benim basima geldi burda. biz VVR basvurusu yaptik bizden MVV basvuru kagidi istediler. esim tel acip sordu verdikleri cvb cok enteresan bulamadiklarini soylediler esim soledi onlara cok ilginc benim esim suan burada biz MVV basvurusu yapmiyoruz VVR basvurusu yapiyoruz dedi yani kendileri filan ne yaptiklarindan haberdar degiller. benim tahminim kagitlari kaybettiler. biz evraklari yolladik bekliyoruz onlardan gelecek daha baska enteresan cvb lari yani alisin bunlara. :))
kolay gelsin arkadasim

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön