arkadaslar ne olur acil bir cvp verin.ne yapcagimi bilmiyorum..esim 6 ayin 23unde trde basvuru yapti bende 7 ayin 9unda kagitlarimi gonderdim ve bugun mektup geldi elimize gecti diye.ama ind nin sayfasinda goruyordumki maas yukselmis ayin 1 den itibaren 1457 kusur olmur bnimkide 1452 kusur.benm sorum simdi. bu kural bana gecerlimi gecerli degilmi cunku ayin 23unde trde basvuru yaptim.ne olur yardim edinn cvp bekliyorum hemen allah rizasi icin...
Uyari=sorunuza uygun baslık yazmazsanız soru sılınecektır..
allah rizasi icin ( ınd maas yukselmesı )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: allah rizasi icin soruma cvp verin....
bence ayin birinden itibaren kardesim esin calistigi is yerindne bi yazi alip ind ye yollasin yada bi avukat araciligiylada olabilir maas eksikse eger red gelme olasiligi cok yüsekk anliyormusun ihmale almaa bir a önce! rabbim yardimcin olsun
-
- NT1
Re: allah rizasi icin soruma cvp verin....
nasil bir yazi almam lazim beni arkadasim?hollandada olan benim.bn ayarlamam lazim ama neler ayarlamam lazim.bu 3uncu basvurum bu kez red gelmesini istemiyorum ne olur yardim edin..
-
- Gonullu