mvv ye dair soruu???

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
yasemer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ankara-etimesgut
Yabanci_Ulke: hollanda-roterdam

mvv ye dair soruu???

Mesaj gönderen yasemer »

mrb arkadaslar ben sınava gırdım ve cok sukur kazanmdım.esımde beledıyeden evlı oldugumuza dair basvurdu ve 1 ay gıbı bır surede evrak geldı.ve sıra sanırım mvv ye geldı esım avukata butun evrakları verdı fakat aynı evraklarla saırım benımde burda kı konsoloslukdan basvurmam gerekıyormus.bu konuda kafam cok karıstı arkadasların yazdıklarıı okudum ama pek bısey anlayamadım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım...sımdıden tesekkurler
Rabbim hakkımda hayırlı olanı gonlumu razı eyle;
gonlumde olanı hakkımda hayırlı eyle...amin

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: mvv ye dair soruu???

Mesaj gönderen fyesil »

senin burdan basvurmana gerek yok esin hollanda dan basvuruyorsa.
kolay gelsin

a.g.a
Beginner
Beginner

Re: mvv ye dair soruu???

Mesaj gönderen a.g.a »

arkadasim bende nl de basvurdum fakat tr de esim de basvuru yapti orda goturecegin evraklari esin avukata sorsun bence iyi olur. hayirlisi olsun be sabirli

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön