SINAV ERTELENDİ!!!

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
mhmtsngl
Beginner
Beginner

SINAV ERTELENDİ!!!

Mesaj gönderen mhmtsngl »

celikoglu
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: nevsehir
Yabanci_Ulke: turkiye

Re: SINAV ERTELENDİ!!!

Mesaj gönderen celikoglu »

kardess bizim icinmi yani ailebirlesim vizesi icinmi sinav ertelendi yoksam ordaki yani nl deki olanlar icinmi süresiz oturum almak icin basvuru yapacaklar sinava tabi tutuluyorlardi hangisi icin?=

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

celikoglu yazdı:kardess bizim icinmi yani ailebirlesim vizesi icinmi sinav ertelendi yoksam ordaki yani nl deki olanlar icinmi süresiz oturum almak icin basvuru yapacaklar sinava tabi tutuluyorlardi hangisi icin?=

arkdsm bu sinav erteleme dedigi arkdsmzn hollandada olanlar icin gecerli turkiyeyle bi alakasi yok,,,arkdsmz daha acik bi sekilde yazsaydi bu karisiklikda olmicakdi neyse,,,suresiz ikamet izni icin uyum sinavinda erteleme basligina bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz oraya aciklamasi yapilmisti zaten,,,,mstosman arkdsmzn actigi baslikda bu ertelemenin ne oldugunu anlayabilirsiniz,,,,kolay gelsin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

HuzurArayisi
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belcika-leopoldsburg

Mesaj gönderen HuzurArayisi »

Arkadaslar,

IND sitesindeki bilgilerin kisa aciklamasi:

Su anda NL de ikamet eden ve NLde oturum kartinin suresinin uzatilmasi veya suresiz kart olarak degistirilmesi icin oncelikle NL de "inburgeringsexamen" adi verilen sinavin alinma sarti hakkinda kabul edilmesi beklenilen kanunun yururluge girme tarihinin 1 januari 2010 tarihine ertelendirildigi bildiriyor...
Bilgilerinize...
TR dekilerle ilgili hic bir degisiklik yok, hala sinav mecburi...

Link :
http://ind.nl/nl/inbedrijf/actueel/Uits ... rblijf.asp

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön