NIHAYETVIZEMCIKTI
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Re: NIHAYETVIZEMCIKTI
Hadi hayirlisi...
Sende Mezun olacaksin yani...
Allah utandirmasin
Sende Mezun olacaksin yani...
Allah utandirmasin
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
iki bayrami bi arada yasiyosun yani..!
tebrikler arkadasim
umarim hayat istedigin gibi gider ve mesut mutlu yasarsin sevdiginle
kolay gele
tebrikler arkadasim
umarim hayat istedigin gibi gider ve mesut mutlu yasarsin sevdiginle
kolay gele
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
i aksamlar cetinaltun arkadasim.msjini okudum.ayni sorun bendede gecti.bende is yerinime mektup yazdirmistim.biz bu kisiden memnunuz kontrati bittiginde suresiz kontrat verilcek diye.ind bnmkini kabul ettiydi sorun olmadi yani.ama bende dosyaniza bakan kisiye bagli.insaniyetli birisiyse kabul eder ama yok gicigin tekiyse malesef sansina red yersin.bende bir isyerinimde 10 ay zaminim vardi diyerinde 6 ay kalmisti bitmesine.iki isyerinimdede bu sekil mektup yazdirmistim.
bence siz gonderin yinede ne kadar fazla kagidiniz olursa o kadar i olur.ve is yeri kontratla ilgili neler vere bilirse versin sizde gonderin ama sakin ve sakin patronun imzasi ve is yerinin muhuurnu unutmayin cunku buna cok dikkat ediyorlar
mehmet arkadasim sana hayirli olsun.rabbim insallah bundan sonraki islerinde kolaylik verir.ve insallah en kisa zamanda esinin yaninda olursun..
gercekten cok guzel bir duygu esinin yanina gelmesi.esini suan cok iyi anliyorum.benim esimde rabbim nasip ederse 3 gun sonra yanimda ayin 4de sabah 9. 30 da yanimda olcakkk
cifte bayram bnm icin yani...
allah yardimciniz olsun simdiden.
bence siz gonderin yinede ne kadar fazla kagidiniz olursa o kadar i olur.ve is yeri kontratla ilgili neler vere bilirse versin sizde gonderin ama sakin ve sakin patronun imzasi ve is yerinin muhuurnu unutmayin cunku buna cok dikkat ediyorlar
mehmet arkadasim sana hayirli olsun.rabbim insallah bundan sonraki islerinde kolaylik verir.ve insallah en kisa zamanda esinin yaninda olursun..
gercekten cok guzel bir duygu esinin yanina gelmesi.esini suan cok iyi anliyorum.benim esimde rabbim nasip ederse 3 gun sonra yanimda ayin 4de sabah 9. 30 da yanimda olcakkk
cifte bayram bnm icin yani...
allah yardimciniz olsun simdiden.
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
gozunaydin arkadasim tebrikler
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye/ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda/tiel