eksik maaş
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: eksik maaş
mehmet arkadasim sinav tarihin bitmeden once basvursan ve red yemis olsan sinav tarihin 1 yili doldurduktan sonra tekrar sinava girmek zorundasin yani sinavdan once basvursan veya basvurmasan hicbisey degismez red gelmesi durumunda. sinav tarihi dolmadan basvurup sinav tarihin gectigi halde ind den cevap gelirse ve red ise yeniden basuru yapabilmen icin sinava girmek zorundasin.
kolay gelsin
kolay gelsin
-
- Bolum Yoneticisi
mehmet eksik evrak tamamlamak farkli red gelmesi farkli. red gelirse yeniden bastan yapacaksin her isi. eksik evrakta ise istenen belgeleri yenileyip yollayacan fark burda. zaten red geldigi zaman ind elindeki tum evraklari geri postaliyor sana. yani yeniden baslamis oluyorsun. umarim anlatabilmisimdir.
kolay gelsin
kolay gelsin
-
- Bolum Yoneticisi
pardon isim icin kusura bakmayin. basvurudan onceki 3 yil olacak. yani herhangi bir 3 yil degil arkadasim.