lutfen acil yardim ..( esim hollandali, bende hollandadayim
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
lutfen acil yardim ..( esim hollandali, bende hollandadayim
herkese selam.benim esim hollandali, ben de su anda hollandayim.ama kacak olarak bulunuyorum.buraya esimin dogumu vesilesiyle 13.12.2007 de 6 aylik vize alarak geldim ve bir dahada donmedim.ben esimle 3 yildir evliyim.benim sorunum! su andan itibaren ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.avukatlarla gorusuyorum onlardan da bir sonuc alamiyorum.belcikayi denemek istiyorum o konu hakkinda esiminde benimde herhangi bir bilgimiz yok.ben de turkiyeye geri donus yapip ordan vize basvurusunda bulunmak istemiyorum.arti oglumdan da ayrilmak istemiyorum.lutfen yardimlarinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!!!!
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik kullaniniz. Benim duzeltmesini yaptigim gibi.
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik kullaniniz. Benim duzeltmesini yaptigim gibi.
-
- Beginner
-
- Beginner
Re: lutfen acil yardim ..( esim hollandali, bende hollandadayim
arkadaslar bana yardim edecek kimse yokmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
sevgili arkadasim bu konuda inan fazla bilgimiz yok cunku burada bulunanlarin %90 normal oturum vizesine basvuran insanlar ve buraya bu sekilde gelen kisiler.
bildigim kadariyla illegal oldugun icin senin polise gidip durumunu bildirmen daha iyidir yakalnamandan. eger yakalandigin zaman 5 yil icinde buraya giremiyorsun pasaportunu muhurluyorlar. en iyi yontem bu konu hakkinda polisten esin veya bi tanidigin hakkinda bilgi alin. belki insafli bir polis dek gelir pasaportuna muhur vurulmazsa tr den basvuru yapabilirsin. bilmiyorum ki sana ne diyelim. cunku avukatinda yapacagi bir durum yok. bilgisi olan arkadaslar olursa sana cvb verirler basindan bole bir olay gecenler.
kolay gelsin allah yardimciniz olsun.
bildigim kadariyla illegal oldugun icin senin polise gidip durumunu bildirmen daha iyidir yakalnamandan. eger yakalandigin zaman 5 yil icinde buraya giremiyorsun pasaportunu muhurluyorlar. en iyi yontem bu konu hakkinda polisten esin veya bi tanidigin hakkinda bilgi alin. belki insafli bir polis dek gelir pasaportuna muhur vurulmazsa tr den basvuru yapabilirsin. bilmiyorum ki sana ne diyelim. cunku avukatinda yapacagi bir durum yok. bilgisi olan arkadaslar olursa sana cvb verirler basindan bole bir olay gecenler.
kolay gelsin allah yardimciniz olsun.
-
- Beginner
saolun ilgilendiginiz icin
-
- NT1
-
- NT1
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara