acı gercekler
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
acı gercekler
fılıstın yanıyor kanım donuyor uyuyamıyor ınsan zaman olumcul gelıyor resmen azp oldu
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: acı gercekler
acaba bizim ulkemiz neyapiyor guclu ulkemiz niye sesini cikarmiyor. israil filistini bombaladigi gunun 2. veya 3. gununde TSK israilli iki firma ile tank anlasmasi yapiyor cok buyu bir rakamla. niye iptal etmiyorlar niye ambargo koyamiyor. niye devlet olarak israille yapilan tum anlasmalar iptal edilmiyor manavgat cayinin suyu niye kesilmiyor onlara verilyor? dunya sessiz katliama seyirci kaliniyor. bizler vatandas olarak bari israil mallarini boykot edelim. ve dualarimi eksiltmeyelim onlara karsi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kütahya
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam