Arkadaslar vizesi onylanıp sonra konsolosluktaki yapılan mulakattan sonra bi sorun cıkan veya vizesini alamayn red cevabı gelen varmı yada bu sekilde basına bi olay gelen tanıdıgınız varmı.
yada bole bi ihtimal varmı nl nin vizenizi onaylayıp daha sonra konsoloslugun bir problem cıkarması gibi.
Bilen veya basına gelen varsa acil cevap lutfen .
vizesi cıkıpta konsolosluktan sonra red cevabı gelen varmı
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
Re: vizesi cıkıpta konsolosluktan sonra red cevabı gelen varmı
evet birde bu sorun var,ben bir kere daha okudum,vizesi cikan biri mulakatta celiskili cvp vermis konsolosluk vizenizi tekrar IND e gonderecez tekrar incelenecek diye duymustum
selametle
selametle
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Diyarbakir
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Emmen
Merhabalar,
Benim de vizem ciktiginda esim IND yi aramisti ve IND de ki gorevli gerekirse konsolosluk olumsuz cevap verebilir demisti yani NL den cikan vizenin TR den de cikacagi garantisi yok.Bunun bircok sebebi olabilir mesela;kisinin oz gecmisinin iyi olmamasi yada konsolosluktaki gorusme esnasinda celiski yada kusku uyandiracak sekilde bir izlenim birakmak,cunku konsolosluklar da kisi uzerinden arastirma yapiyor...
Benim de vizem ciktiginda esim IND yi aramisti ve IND de ki gorevli gerekirse konsolosluk olumsuz cevap verebilir demisti yani NL den cikan vizenin TR den de cikacagi garantisi yok.Bunun bircok sebebi olabilir mesela;kisinin oz gecmisinin iyi olmamasi yada konsolosluktaki gorusme esnasinda celiski yada kusku uyandiracak sekilde bir izlenim birakmak,cunku konsolosluklar da kisi uzerinden arastirma yapiyor...
bLuE
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: belçika-antwerpen
konsolosluk vizede verir vizeyi iptalde edebilir böyle bir hakları var.