istemeselerde sen yaninda formul a ve b bulundur. hatta hollandaya geldiginde de yeni tarihli yaninda formul a ve b bulunsun. belediye burda benden istedi. allahtan yanimda formul a ve b getirmistim.
pasaportun ups kargoyla gelir. sende istanbuldaysan ertesi gun elinde olur. baska sehirdeysen 2-3 gun surebilir. bana kalirsa 20sinden once gidemezssin.
NOT:ben ankaradan aldim vizemi. Hollandadan basvurduk vizeye.
selamlar.
konsolosluktan vize almaya giderken
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda-bergen op zoom
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Mezun-NL
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
Re: konsolosluktan vize almaya giderken
a ve b formulunu almalisin istiyorlar cunki ertesi gun istanbulda oturuyorsan adresine gelir ben elden aldim yine ertesi gun randevu verdiler osaatte gittim aldim kolay gelsin sigarta senin icin degil turis gidenlere hastalanmalari durumunda tedavi gormeleri icin istiyorlar sen a b formulu alip gideceksin bu kadar
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
Re: konsolosluktan vize almaya giderken
bence de uctugun tarihten itibaren baslamasinda fayda var.
konsolosluk zaten bahane ariyo ariza cikarmak icin. esegini saglam kaziga bagla:))
selamlar...
konsolosluk zaten bahane ariyo ariza cikarmak icin. esegini saglam kaziga bagla:))
selamlar...
-
- Mezun-NL