mvv icin Yuksek Gelir maas Kavrami(Hatalarimiz Neler)

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
arar_55
Gonullu
Gonullu

mvv icin Yuksek Gelir maas Kavrami(Hatalarimiz Neler)

Mesaj gönderen arar_55 »

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Re: mvv icin Yuksek Gelir maas Kavrami(Hatalarimiz Neler)

Mesaj gönderen 2run34 »

03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

b=overuren=ex=Haric extra calismak ek ucrec alma ,vs...(maas)gelir disinda ind sartlari icin gecersizdir
bu yuksel aldiginiz maasin disindaki geliriniz(inkomen)vergiDairesi(Belastingdienst) kapsamin dadir!(jaaropgave)
Mesai extra calismalar vede Hafda sonu haric dir(Ex)Exculisief ind Sartlari disinda tutulur yuksek maas gelir net duzenli duzenli banka hesabiniza giren maas esit(Yuksek gelir)olmalidiR!!

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Bilgilendir me IND sartlari icin TEK Cozum uygulamada Yapmaniz gereken Kolay Yondem

Bir Temiz Is yerinde Aile Bagi OLmuyan(AnneBaba)Haric!!
Ornegin Babanizin Holandada Is yeri var ki Yillik gelir Cirosu(Aylik)Gelir Banka Girdi Super
Temiz en az gereken yuksekGelir Aylik 20,000-60,000
bu tur durumdakilerde aile birlesimi super kolay ticaret odasi kayit+VergiDAiresi Belgeler(Model)SAglik Policesi maas Banka Girdi en son 5 yillik bir yildan fazla o isYerinde Isveren olarak(ikici kisi)Gozukerek is yeri muhasebecisi bu konuda Super Yardimci olur!

Hali mobilya(Beyaz ESya)dukkanlari Magazalari,Ihracat firmalari import/Export uluslararasi Alim satim dedigim gibi yuksekgelir getiren isyerleri,ki boylece o isyeride asiri vergi gelir(ciro)VergiDairesine odemez bu da geri donusumlu kazanc o isyeri birinci(anafirma isveren)in cok vergi odemez bu sayede tabi bunu yapmak isdiyen isyeri(Firma)bulabilirseniz
bu devirde bu konuda su istimal(Dolandirici isyerleri)bulunuyor Dikat ediniz
bir is yerine ortak olurken oncelikle bir uzman Muhasebeci(Account)Mali musavirlerden on bilgi aliniz!!iyi yonleri kotur yonleri(Risico)lar Neler Olabilir ona Gore is ortagi olurken Anlasma Noterden yapiniz(Notaris confenant/Akte)!!
kolay gElsin!!

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön