Vize tarihi almak?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Vize tarihi almak?
merhaba arkadaslar.hazıranın 1 - 2 sı gıbı vızemı almayı dusunuyorum.sımdıden pın code alıp randevu ıstesem olur mu? yanı cok erken olmus olur mu?(((( telefondakı gorevlı azarlamasın benı.... )))yaz ayları oldugu ıcın randevularda yogunluk olabılır dıye erken alayım dedım..nısan dan hazırana 2 ay var nerdeyse ...yınede sıze bı danısayım dedım.
gorusmek dılegıyle
gorusmek dılegıyle
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
Re: Vize tarihi almak?
siz arayabilirsiniz konsoloslugu, Sizin istediginiz tarih cok yakın bir tarih olmadıgı icin o tarihe size gun verirler. Ayrıca kimse sizi azarlamaz. Ayrıca isterseniz vizenizi daha erken alıp vize tarihini hazıranda baslatabilirsiniz.
-
- Mezun-NL
asl1nda bende oyle dusundum n1sanda v1zey1 al1p may1sta baslatmak 1sted1m.1nd olur ded1.konsolosluk gorevl1s1 2 3 ay da erteler1z ded1.ma1l att1m elç1l1ge fazla erteleyemey1z ded1.y1ne arad1m konsoloslugu h1c ertelemey1z ded1 gorevl1 .boyle 1ste her kafadan farkl1 ses c1k1nca 1s1m1 saglama al1y1m d1ye tam tar1h1nde zlmay1 dusundjm v1zem1.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
nasil yani vizeyi daha erken alip vize tarihini haziranda baslatabilirsiniz ne demek anlayamadim pek :S yani daha cikmamis vizeden bahsediyoruz galiba ?serdariscan yazdı:siz arayabilirsiniz konsoloslugu, Sizin istediginiz tarih cok yakın bir tarih olmadıgı icin o tarihe size gun verirler. Ayrıca kimse sizi azarlamaz. Ayrıca isterseniz vizenizi daha erken alıp vize tarihini hazıranda baslatabilirsiniz.
-
- Mezun-NL
hayır arkadasım cıkmıs olanvızeden bahsedıyoruz..onun baslangıcını aldıgın tarıh degılde daha ılerkı bı tarıhte baslatmak arkadasın dedıgı
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-NL
daha henuz almadım.alınca soylerım sana
-
- Mezun-NL
Bana söyleme yaz buraya!!!
Herkes görsün...
Herkes görsün...
- konyali
- NT2
- Turkiye_Sehir: Konya
- Yabanci_Ulke: Hollanda
ya arkadaslar para hollandadan yatirildiktan sonra ne kadar zamanda randevu alabiliyoruz kac gün gecmesi lazim ?
Birde orda soruyolarmis vize 3 aylık mı olacak 6 aylık mı diye arasındaki fark ne ki
Birde orda soruyolarmis vize 3 aylık mı olacak 6 aylık mı diye arasındaki fark ne ki