askerlik ve mvv oturum vizesi

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
dude
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: turkiye

askerlik ve mvv oturum vizesi

Mesaj gönderen dude »

slm arkadaslar, ben mart 1981 dogumluyum ve yasim 29,, yakinda mvv oturum vizesini ankaradan alacam,, fakat universiteyi son sinifta 2009 yilinda biraktim, ve 2009 eylul ve 2010 subat ayinda kayit yaptirmadigim icin sanirim kaydim silindi,ayrica benim son sinif kalan derslerim 2,doneme ait! fakat vizemi aldiktan sonra passaport kontrolden gecerken askerligimi yapmadigim icin bir problem cikarirlar mi ? bilgisi olan arkadaslar yardiminisa ihtiyacim var, lutfenn!

allah yardimcimiz olsun!! amin!

dude
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: turkiye

Re: askerlik ve mvv oturum vizesi

Mesaj gönderen dude »

sanirim kimseden cevap cikmicak :( sunu merak ettim mvv oturum vizesini alirsam, askerligimi erteletebilirmiyim ?

kose
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara

Mesaj gönderen kose »

kardes bu soruyu ordaki emniyete gidip ogrenebilirsin durumu anlatir cikis yapip yapamayacagini sorabilirsiniz

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Mesaj gönderen 2run34 »

dude yazdı:sanirim kimseden cevap cikmicak :( sunu merak ettim mvv oturum vizesini alirsam, askerligimi erteletebilirmiyim ?

Bakaya kalmadıkca problem olmaz ama bakaya kalıp 2 ay gecerse bu sefer problem cıkar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön