BUNU ANLAYAN VARMI

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
beugos
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: alanya
Yabanci_Ulke: hollanda-noordwijkerhout

BUNU ANLAYAN VARMI

Mesaj gönderen beugos »

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Re: BUNU ANLAYAN VARMI

Mesaj gönderen 2run34 »

Burda iltica yapan kisilerin oturum kartına basvusu ile alakalı yazıyor eger gercektende bulundugu ülkede problemi varsa siyasi vs vs bu kesinlikle tr icin gecerli degil onlara hollanda oturum hakkı veriyor.Ama dedigim gibi bizim ülkemiz icin KESINLIKLE gecerli degil.allah hepimizin yardımcısı olsun.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: BUNU ANLAYAN VARMI

Mesaj gönderen Geluk »

Hollandaya gelip kalmamin bi cok yolu var, Ilticaci olarak (asielprocedure) veya aile birlesimi, egitim amacli (een reguliere procedure) ama birde meclise yeni bi teklif sunulmus,
eger kabul edilirse 2011 yilindan sonra yururluge girecekmis (Modern migratiebeleid :)
teklif ise, Hollandanin kulturune, ekonomisine,,gelismesine katkida bulunabilecek,yurt disindan insanlarin Hollandaya gelip calismasina oturum sahibi olmasina izin verilmesiymis..!

kolay gele

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön