arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
arkadasim ind nin gonderdigi kagitta tam ne yaziyor.ne demek istedigini anlamadim.kisa bir aciklama yaparsan yardimci olmaya calisirim.
-
- Mezun-NL
arkadasim arastirdim biraz ve esim de bir kac evraka bakti kendisi nl polisi idi daha once ve bana soyledigi bijlage verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer) m 138 adli belgeyi kendi isyeri olan ve kendi isyeri uzerinden esini getirmek isteyenlerden isteniyor diye soyledi.tabi senin soylemek istedigini ben yanlis anlamis olabilirim.eger net te isen aciklamali yazarsan esimle beraber yardimci olmaya calisicagiz.
yine de yanlis bilgi vermek istemiyourm.fakat nete olarak bir aciklama yapabilirsen bilgi verebilirim.
yine de yanlis bilgi vermek istemiyourm.fakat nete olarak bir aciklama yapabilirsen bilgi verebilirim.
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-NL
anladigim kadari ile size olumsuz bir cevap vermemisler.ins duzelcek islemleriniz.biraz daha sabir kardesim allah yardimciniz olsun. dua ile yollariniz acilir insallah kardesim.
bol sanslar.
bol sanslar.
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
hadi bakalım umarım alırsın kardesim en kısa zamanda mektubu yükledikten sonra bakayım bende yardımcı olabilirim.
-
- NT3
- İletişim:
-
- NT3
- İletişim: