Ortakoy kardesim paylasimin icin tesekkurler sana ama
haftaya bu verdigin bilgilerin cogunu yenilemen gerekecek cunku cipli pasaportlarda bazi seyler degisik olacak ve duydugum kadarıyla pasaport harcları simdilik degismeyecek!!5 yillik pasaport 600 kusur lira(aman tanrim bu soygunyaa)!!!!
Pasaport için gerekli evraklar ve pasaport çıkarmak
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
Re: Pasaport için gerekli evraklar ve pasaport çıkarmak
Merhabalar,
Sali gunune Roterdam'daki konsolosluktan yeni tip pasaport almak icin randevu aldim. Epasaport sayfasindan gordugum kadariyla 1 adet biyometrik pasaport goturmek yeterli yurt disinda. Fakat ekonsolosluk sayfasi 4 adet fotograf getirin diyor.
Sorum su ki bir cok yanlis cekim hikayesi okudum. Amsterdam'da bu forografi duzgun sekilde nerede cektirebilirim? Elimde ABD pasaportunun fotosunu ceken fotografcilarin listesi var ama yanlislik olsun istemiyorum.
Bu arada pasaportu basvurudan ne kadar sure sonra alabilecegimizi biliyor musunuz?
Yardimlar icin simdiden tesekkurler.
Sali gunune Roterdam'daki konsolosluktan yeni tip pasaport almak icin randevu aldim. Epasaport sayfasindan gordugum kadariyla 1 adet biyometrik pasaport goturmek yeterli yurt disinda. Fakat ekonsolosluk sayfasi 4 adet fotograf getirin diyor.
Sorum su ki bir cok yanlis cekim hikayesi okudum. Amsterdam'da bu forografi duzgun sekilde nerede cektirebilirim? Elimde ABD pasaportunun fotosunu ceken fotografcilarin listesi var ama yanlislik olsun istemiyorum.
Bu arada pasaportu basvurudan ne kadar sure sonra alabilecegimizi biliyor musunuz?
Yardimlar icin simdiden tesekkurler.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Pasaport için gerekli evraklar ve pasaport çıkarmak
herhangi bir fotografciya git arkadas pasfoto voor paspoort dersen fotografci sizi ona gore ceker verir