mrb arkadaslar bir sorum olacak kısaca bzim durumumz esim konti alamadı uzun zamandr,
arastrma içerisinde suan..9. ayda tanidik birisi is yeri acacakmis ve esime benm yanımda calisir ve kontratı sana verrm demis islerin hallaolur ins bu sekilde demis..saolsun allah razı olsun fakat; benm takıldıgım yer yeni acılan bi is yeri saglıklı olmiyacagı yönünde kontratı verse de is yerinin vergileri vs yeni baslayacagndan sorun olur diye düsündüm..
bu konuda fikri olan yada bu isleri bilen arkadaslar vardır diye umud ediyorum sizlereden de fikir almak istedm.. eger soruma cevap verebilirseniz cok sevinirm ayrıcada simdiden tesekkr ederm.
saygılarımla...
is kontratı hakkında gorusler..yardım
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: sakarya
- Yabanci_Ulke: hollanda
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: sakarya