slm arkadaslar acıl yardım(vize konsolosluga kac gunde gelir
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
slm arkadaslar acıl yardım(vize konsolosluga kac gunde gelir
slm arkadaslar benım vıze ınd den onaylanmıstı 5 gun falan oluyo para yatalıda 4 gun oldu? arkadasın bırı meil atmıstı ankara ya benım tlf numaramı vermısti bugun aradılar ama vıze gelmemıs dedı anlamadım? ankara kac gunden evraklarım gelıyo paranın yattıgı ne zaman bellı olur tercubelı arkadaslarım yardımmcı olabılırmısınız sımdıden tesekurederım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen