Acil cvp!Hollanda'ya esimin yanina 2-3 haftalik vize cikarmi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belcika-Gent
Acil cvp!Hollanda'ya esimin yanina 2-3 haftalik vize cikarmi
Ben Hollanda'ya 2-3 haftalik esimin yanina gitmek istiyorum.. Bununla ilgili ne olur bana bilgi verebilirmisiniz? Esim orda oldugu icin bana vize cikma ihtimali nedir ne yapmam gerekli?
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Acil cvp!Hollanda'ya esimin yanina 2-3 haftalik vize cikarmi
Arkadas malesef zaten sana vize vermedikleri icin Belcikaya gidemiyorsun, vize basvurun islemde iken yeni bir vize basvurusu yapamazsin,, ama esin senin yanina gelebilir. Allah tez zamanda kavusturur insallah! sevenlerin ayri olmasi cok can acitici, hepimiz yasadik..
-
- Beginner
Belcika ile alakam kalmadi... aile birlesimi icin ordan basvuruldu cvp red geldi daha da ustune durmadik.. esim yanima geliyor zaten temelli gelicek ama arada Hollanda'ya gidicek bi kac hafta sonra gidicek mesela Hollanda'ya ve bende ayni zamana denk getirmek ve 1-2 haftalik Hollanda'ya gitmek istiyorum vize verme ihtimalleri nedir bunu bilmek istiyorum.. Esim temelli donus yapmadigi icin orda da gorunuyor Turkiye de de
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
sana kim istek yapicak? vize olayi bir hayli zor, esin kayitli oldugu icin vermezler,, yada turizm acentalari ile nasil gidiliyor bir arastir paris prag filan belki ordan hollandaya turist olarak gelirsin
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
seni tr ye saglam bir sekilde baglayacak tasinmazlarin,araban ve duzenli banka hesabin varsa turist olarak gidebilirsin,tabi davet eden kisininde durumu onemli, kolay gelsin.
-
- Beginner
esimin soyledigine gore kendisi istek yapsa bile olmazmis red gelirmis evli oldugumuzdan dolayi.. Konsoloslugun benim orda kacak kalma ihtimalim yuksek gorundugunden red olasiligi yuksek diyor.. Ama kiz kardesi orda o istek yapsa yinede esim orda diye vize vermezler gibime geliyor ama ben esinin yanina kisa sureli ziyaret gibi birseye izin var diye duymustum baskalari yapabiliyor ise biz neden yapmayalim gibime geliyor... esimin orda kendi sirketi de var ve kendine ait evi de var kira da falan da degil.. Benim Turkiye'de ustumde herhangi mal-mulk gibi seylerde yok hadi onlari ayarlasam bile bu sefer is sorun calismiyorum.. Ama dediginiz gibi Paris, Prag, Fas gibi yerlere gidip ordan gecme olasiligim nedir.. Yada Almanya da akrabalarim var onlar istek yapsa Almanya'ya gitsem Hollanda'ya sorunsuz gecebiliyormuyum
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- İletişim:
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
Merhaba Limeyda, biraz durumun ile aciklama yapmissin ve cok aydinlatici olmus. Evet soyledigin gibi
kisa sureli Aile ve tanidik ziyareti adi altinda vizeye muracaat edebiliyorsun. Ama sen bahsettigin maddi
durumda iken bu vizeyi alman mumkun degil, red verirler. Aile birlesimi konusunda yogunlasmanizi
tavsiye ederim. Baska Eu ulkelerine giderim oradan gecerim dusuncesinden de kurtul derim,
cunku schengen sisteminde red aldigin gorulur bundan da ziyade degerlendirmede de diger
ulkeler ayni acidan bakicaklar TR de ki durumuna.
Kolay gelsin.
kisa sureli Aile ve tanidik ziyareti adi altinda vizeye muracaat edebiliyorsun. Ama sen bahsettigin maddi
durumda iken bu vizeyi alman mumkun degil, red verirler. Aile birlesimi konusunda yogunlasmanizi
tavsiye ederim. Baska Eu ulkelerine giderim oradan gecerim dusuncesinden de kurtul derim,
cunku schengen sisteminde red aldigin gorulur bundan da ziyade degerlendirmede de diger
ulkeler ayni acidan bakicaklar TR de ki durumuna.
Kolay gelsin.
-
- Beginner
Merhaba xmultecix oncelikle tesekkur ederim... Kisa sureli aile-tanidik-es ziyaretleri oluyor diye sadece duymustum ama emin olamiyorum.. maddi acidan mal-mulk gelir duzenegi (banka hesabi v.s ) gibi seyler ustumde yok onlari halledebilirim ama bunlar da baya bir zaman alir en azindan 1-2 hafta gibi.. Benim asil sorunum su sekilde kisa ve oz anlatmak istiyorum... Esim Hollanda' da yasiyordu ve ordan aile birlesimi icin gerekli prosedurlerler malum uzun suren islemler sinav gibi seyler.. Bu acidan esim de Belcika'da adres gosterdi ve kendini oraya yazdirmisti Belcika'ya basvurduk 14 hafta sonucu aldigim cvp red oldu.. Mulakata girdigimde onemsedikleri sey neden Hollanda'dan Belcika'ya daha once degil de simdi esiniz geciyor buna oncelikle cok fazla takmislardi.. Daha sonra esimin Hollanda' da kendine aite sirketi vardi ve gelir kaynaklarini gosterdiginde bunlar da inandirici gelmedi Belcika'ya bu iki sorun yuzunden red almistim.. Daha sonra esim ugrasmaya gerek yok ben Turkiye'ye gelecegim dedi Agustos 25 geldi ve suan da da yanimda.. Ama Hollanda'daki sirketi kapatmak ve bazi islerini halletmek icin 15 gun sonra falan gidicek ve ben de bu sure icinde oraya gitmek istiyordum kisa sureli yani 2-3 hafta gibi.. O acidan esime bunu soyledigimde bana verdigi cvp Hollanda sana vize vermeyecektir ustun de mal-mulk ne olursa olsun alicagimiz cvp red olucaktir dedi.. Cunku evli gorunuyoruz ve kacak yasama ihtimalin yuksek gibisinden degerlendiricikler dedi.. Kiz kardesi var Hollanda' da o davetiye yollasa acaba olurmu cvbini bilmek istedigim birinci soru bu... ikinci soru da Almanya da benim kendi ailemin birinci derece akrabalari orda onlar davetiye yollasa ve ben Almanya'ya gitsem ordan Hollanda ya gecsem ne gibi sorunlarla karsilasirim.. Belki hazirlamam gereken istenilen evraklari hazirlamam zaten 1-2 haftayi bulur simdi olmaz ise en azindan bilgi sahibi olurum ve yaza yapabilirim.. Benim istedigim zaten bir kere vize verildikden sonra ikinci vize kolay veriliyor yani istedigim zaman kisa sureli gidebilmek... Son olarak su da var.. esim islerini hallettikden sonra Turkiye'ye donucek yine en fazla 2-3 hafta kalicak orda.. Turkiye'de is kurucak ve burda hayatimiza devam edicez ama arada esimin Hollanda'ya gitmesi gerekecek simdiki oldugu gibi.. ben 1 sene bekledim o orda ben Turkiye' de zor oluyor ve artik birakin bir kac haftayi bir iki gun bile ayri kalmak istemiyorum.. Kisa ve oz bu sekilde, insallah daha da aciklayici yazmisimdir...
- muzaffer
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen/Noord
sen eger red aldi isen senin suan kim istek ederse etsin o pasaportta red karari oldugu surece vize alamazsin ama evli ama trust vizesi tekrar muracat edip uzun bi aradan sonra vize verirlerse ancak ozaman gidebilirsin.