Arkadaslar sizce olumlu cevap alirmiyiz ?

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Karaman
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Arkadaslar sizce olumlu cevap alirmiyiz ?

Mesaj gönderen Esra70 »

Sa arkadaslar.Ben suan 7,5 aylik hamileyim ve dogumum icin anneme davet yolladik.O da bugun belgeleri verdi.Bizim soyle bir sorunumuz vardi annm daha once geldi ve zamaninda gidemedi TR ye.Bizde bunu gozonunde tutacaklarini bildigimiz icin doktorumdan yazi aldik.Dogum riski,olum riski ve erken dogum riski var diye.Sizce bunu dikkate alip bu kez onay verirlermi ?
Bilgisi olan arkadaslarimdan yanit bekliyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.(ayrica benimde)

Selam ve Dua ile.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Arkadaslar sizce olumlu cevap alirmiyiz ?

Mesaj gönderen sansli »

guzel haberler alman dilegiyle arkdsm,,,zamaninda donmemis olmasi bi eksi olacaktir onlarin gozunde ama doktordan aldiginiz (riskleri saymak istemiyorum,allah gostermesin) o raporu o riskleri gozardi edemeyeceklerini dusunuyorum,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Esquire
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Türkiye
Yabanci_Ulke: Belçika - Vlaams Brabant - Boortmeerbeek

Mesaj gönderen Esquire »

Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2

Mesaj gönderen Esra70 »

tsk ederim arkadaslar insAllah olumlu cevabi alirim.Kalma suresi cidden onemli deil benim icin sadece yanimda olsun o yter 1 ay bile olsa raziyim.Tekrar tsk ederim.Rabbim razi olsun.

Selam ve Dua ile.

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

Allah bebeginede annenede kavusmayi nasip etsin ins :)) Vizede sorun olmaz diye dusunuyorum, benim esimin kardesini turist olarak getirdik ama kacak 4,5 ay kaldi burda yapamayacagini anlayinca geri dondu, giderken schipolde ucak girisinden gecerken polisler sorgu burosuna goturerek ifadesini aldi, tabi hollandaca bilmedigi icin ne kadar cevapladi o malum,, anneni boyle bir sorguya almadiklarina gore bir sorun olmaz.

ikra
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul

Mesaj gönderen ikra »

esracim cok sevindim okuyunca rabbim sag salim yavrunu kucagina almayi nasip eder insallah....benimde bebegim dunyaya geldi 37 gunluk oglum suanda bizde annemi getirdik dogum icin gercekten annemin yanimda olmasi benim icin bir lutuftu ins sorunsuz bir sekilde seninde annecigin yaninda olur o zorlu gunde anneciginin yaninda olmasini inan senin kadar istiyorum....hamilelerin duasi kabul olurmus gercektende oyle rabbim seninde dualarini bosa cevirmez insallah....tekrardan hayirli olsun canim benim hayirli haberlerini bekliyoruz.....dua ile kal....

Kullanıcı avatarı
umuder
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: balikesir
Yabanci_Ulke: turkije

Mesaj gönderen umuder »

Oncelikle hayirli evlatlar nasip etsin Allahim insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina cocugunu...Ikinci olarak annenin vizesine gelince Gec cikmasi belki sorun yaratabilir tabi eger cikarken sorun yasadiysa yani kirmizi muhur yediyse vs zor olur(bunu bilmiyorum) ama yok herhangi birsey yasanmadiysa cikarken sorun olmaz diye dusunuyorum : insallah doktordan aldiginiz kagitlari goz onune alarak kolayca veririler vizesini - ama tersini dusunmek istemiyorum ama hani bide bunlarin mantigiylaa biz zaten sana butun saglik hizmetlerini sagliyoruzz dogumunda ve dogumdan sonra gibi ik weet niet hayirlisi olur insallah.
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))

Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2

Mesaj gönderen Esra70 »

ikracim Rabbim anali babali buyutmeni nasip etsin oglunu insAllah.Benimde oglusum var :) Cidden annemin yanimda olmasi beni cok rahatlatacak insAllah Rabbim yuzume bakar hayirli haber almami nasip eder.Dualarinin icine benide al canim senin duan da kabul olur insAllah.Suan sen yeni dogmus gibisin :)

umuder sanada cok tsk ederim arkadasim annem kirmizi muhur yemedi sadece ordan neden gec ciktigini sormuslar anneme o da rahatsiz oldugumdan dolayi die cevap vermis.Baska da bisey olmamis.InsAllah sorun yasatmazlar.

Selam ve Dua ile.

Kullanıcı avatarı
umuder
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: balikesir
Yabanci_Ulke: turkije

Mesaj gönderen umuder »

umuder sanada cok tsk ederim arkadasim annem kirmizi muhur yemedi sadece ordan neden gec ciktigini sormuslar anneme o da rahatsiz oldugumdan dolayi die cevap vermis.Baska da bisey olmamis.InsAllah sorun yasatmazlar.

Selam ve Dua ile. [/b][/quote]

O zaman herhangi bir sorun yasayacagini sanmiyorum Gonlunu ferah tut...
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))

remixbela
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kayseri

Mesaj gönderen remixbela »

esra kardesim sınav sonucunu alırken sırada beklıyodum sıra bana gelmıstı aynı senın derdınden bı teyze gısede yetkılıyle konusyodu kızım dogum yapıcak dıye yetkılı aynen sunu dedi verdıgınız evraklar dogrultusunda vizenizi onaylarım ama sız bana doktordan izmalı bi rapor getirin dedi o halde hıc bi sorun kalmaz dedi yani kısaca yuzde yuz alırsın hıc bı sorun cıkartmıyolar rapor varsa hasteneyı arayıb doktorlada konusyolar zaten korkmayın yanı alır annen vızeyı...
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön