Olumsuz yanit:(Itiraz mektubuna ne yazmaliyiz arkadaslar?

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Karaman
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Olumsuz yanit:(Itiraz mektubuna ne yazmaliyiz arkadaslar?

Mesaj gönderen Esra70 »

S.a arkadaslar.IND den olumsuz yanit aldik.Annemin burdan gec cikisi yuzunden dogumum icin vize vermediler.Simdi itiraz hakkimizi kullancaz ama ne yazmamiz gerektigini bilmiyorum.Doktorumdan tekrar rapor almam gerekirmi itirazimiza bi faydasi olur belki Gerci rapor gondermemize ragmen olumsuz yanit verdiler ama yine de umut besliyorum.Cok moralim bozuk :(lutfen bana yardimci olun.

Kullanıcı avatarı
ecrinn
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda den haag

Re: Olumsuz yanit:(Itiraz mektubuna ne yazmaliyiz arkadaslar?

Mesaj gönderen ecrinn »

Allah yar ve yadımcın olsun..üzüldüm adına..ins insafa gelirlerde 2 cide alırsınız insallah insallah

remixbela
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen remixbela »

doktordan soyle kuvvetli bi rapor alın ve dikkat edin butun kagıtların tam olduguna, yada bi avukat tutun guvenılır bırı olsa ıyı olur. avukat soke soke alır.
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

Annenizin gec cikisinin gecerli bir sebebi olmali, seyahet etmesini engelleyici bir sebep itiraz mektubuna yazmalisiniz ki ikna olsunlar, birde annenizin geri doneceginede ikna edici sebep olmali Insan haklarina gercekten aykiri durumlarla karsilasiyoruz , kapiya bekci koymuslar sen girebilirsin sen giremezsin diye secme yapiyorlar,, bumu simdi AB yolundaki Turkiye.

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön