Olumsuz yanit:(Itiraz mektubuna ne yazmaliyiz arkadaslar?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Olumsuz yanit:(Itiraz mektubuna ne yazmaliyiz arkadaslar?
S.a arkadaslar.IND den olumsuz yanit aldik.Annemin burdan gec cikisi yuzunden dogumum icin vize vermediler.Simdi itiraz hakkimizi kullancaz ama ne yazmamiz gerektigini bilmiyorum.Doktorumdan tekrar rapor almam gerekirmi itirazimiza bi faydasi olur belki Gerci rapor gondermemize ragmen olumsuz yanit verdiler ama yine de umut besliyorum.Cok moralim bozuk :(lutfen bana yardimci olun.
- ecrinn
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
Re: Olumsuz yanit:(Itiraz mektubuna ne yazmaliyiz arkadaslar?
Allah yar ve yadımcın olsun..üzüldüm adına..ins insafa gelirlerde 2 cide alırsınız insallah insallah
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
doktordan soyle kuvvetli bi rapor alın ve dikkat edin butun kagıtların tam olduguna, yada bi avukat tutun guvenılır bırı olsa ıyı olur. avukat soke soke alır.
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Annenizin gec cikisinin gecerli bir sebebi olmali, seyahet etmesini engelleyici bir sebep itiraz mektubuna yazmalisiniz ki ikna olsunlar, birde annenizin geri doneceginede ikna edici sebep olmali Insan haklarina gercekten aykiri durumlarla karsilasiyoruz , kapiya bekci koymuslar sen girebilirsin sen giremezsin diye secme yapiyorlar,, bumu simdi AB yolundaki Turkiye.