oturum kartı....

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
izmir38
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: holland

oturum kartı....

Mesaj gönderen izmir38 »

arkadaslar benım vizem 3 ay oncesınde cıkmıstı 2 ay oncede beledıyeye kayıtımı yaptırıp ındeye oturum kartı ıcın muracat ettım oradakı gorevlıde 2 veya 3 hafta ıcınde kartımın gelecegını soyledı 1 ay orada bekledım kartım gelmedı 2 defa aradık herhangı bır sorunun olmadıgı 6 ay gıbı bır sure lerı oldugunu soyledıler ınd ye ılk muracatta 6 aylık sıtıkır yapıstırdılar gecıcı oturum galıba ıslerım dolaysı ıle 1 ay sonra turkıyeye gerı dondum cıkarkende pasaport kontrolde sorun oldu kartımı falan sordular yok dedım bır sure sonra cıkıs ıcın ızın verdıler suan turkıyedeyım kattanda haber yok 2 aya yaklastı sızlerın goruslerı nelerdır cıkıstakı yaptıkları sorunu tekrr gırırste yaparlarmı sıkıntı olurmu ınd kı gorevlı herhangı bır sorun yasanmaz demıstıt ıcımdede ufakta olsa bır sıkıntı var bunlara fazla guvrn olmaz gıbılerınden cunku onlardakı memurlarda kafalarına gore ıs yapıyolar

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Re: oturum kartı....

Mesaj gönderen serdariscan »

izmir38
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen izmir38 »

evet suan turkıyedeyım karta muracat ettım ama gelmedı tanıdıklarım benen sonra muracat ettı ıkı haftada geldı benımkı cıkmadı gelmesemde ıslerım aksayacaktı vermeselerde sonunda olum yok gıttık gorduk maas 1600 euro ev kırası 1000 euro hayatmı bu

Kullanıcı avatarı
justitie
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Amsterdam
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen justitie »

Arkadasim pasaportunda olan sticker vize yerine geciyor sana herhangi bi sorun yapamazlar cunki senin vizen var.
Student Rechtsgeleerdheid.

Hukuk Fakultesi Ogrencisi.

Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İZMİR
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Mesaj gönderen PisPire »

yaa bi sn ye arkadaslar bende ind ye muracaat ettim 24 martta fakat bana extradan stikir felan yapistirmadilar o nasil oluyor??anlamadim nasil isliyor burda duzen??

izmir38
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen izmir38 »

ınd ye gıtmıssen 6 aylık sıtıkır yapıstırıyolar

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen PisPire »

izmir38 yazdı:ınd ye gıtmıssen 6 aylık sıtıkır yapıstırıyolar
gittim ancak benm pasaportuma yapistirmadilar mart 24 te gittim hatta..sebebi ne olabilir acaba??
bu arada izmirin neresindensin?bende izmirliyim...

Kullanıcı avatarı
justitie
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Amsterdam
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen justitie »

Sticker sart bi olay degil demekki senin oturum kartin cok yakin bir zamanda gelecek.
Student Rechtsgeleerdheid.

Hukuk Fakultesi Ogrencisi.

Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )

izmir38
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen izmir38 »

narlıdere yapıstırmaları sar 1 gun dahı beklesen bıle yapıstıruyolar 180 euro gıbı bır ucret alıyorlar gecıcı bılmem ne numarası falan verıyolar fazla anlamadım o kısımlarını

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen PisPire »

anladim...bu arada narlidereden olmana sevindim :)

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön