Randevu Alma hakkinda
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Randevu Alma hakkinda
Arkadaslar bugun tatil oldugu icin esim yarin yatiracak parayi ellerine kac gunde gecer bilgisi olan varmi vizesi cikan arkadaslar para yattiktan sonra kac gun sonra aradiniz birde pasaportunuz ne zaman geldi kargoda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
Re: Randevu Alma hakkinda
slmm sillyseagül arkadasim bizde samewonen olark basvuru yapmistik. vize cikti.ankaraya vize almaya giderken evlenme ehliyet belgeside istediler. ama nüfüstan bu belgeyi alamadim. vermediler. sadece evlenmeye basvuru yapanlara veriliyormus.. sen nasil aldin?ayrica belgede sadece senin bilgilerininmi var? telde memur bu belgenin bekarlikbelgesi oldugunu söledi? dogrumu? ben alamadim. götürmüycembir aksilik cikarmi?
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
nasıl alamadın vermeleri gerek isde kendin soyledin bekarlık belgesi adamların asıl istedigi belge o zaten. vermeleri gerek arkadasım bence iyice arastır cunkü bunu senden konsoloslukta ıstıycekler. samanwonen yaptıysan bekar oldugunu belgelendırmenı istiyolar o belge onun icin.. herkes alıyoda sen niye alamıyomussunki? hollandaya gidecem konsolosluk istiyo de...
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
arkadasim samenwonen yaptiysan senden evlenme ehliyet belgesi isteyemez cunku sen bekarsin o sadece evlilere veriliyor.senin goturmen gereken formul a bekarlik belgesi yani dogum kayit ornegi
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
-
- Beginner
valla arkadaslar vize basvurusu hollandadan yapildiginda erkek arkadasim benden bekarlik belgesi istemisti.. bende formül a ve nüfüs kayit örnegi göndermistim. evlenme ehliyet belgesi diye bir belge yollamadim. ve vizemi ind onayladi.. simdi konsolosluk benden dogum kayit örnegi yani formül a oluyo. ve nüfüs kayit örnegi istedi ben ihtimale karsi aile toplum belgeside aldimzaten bu belgelerde yeterince acikliyoben bekarim diye. evlenme ehliyet belgesine gelince sadece benim bilgilerimin oldugu evlenme ehlyiet belgesi yokmus bu sadece evlilik basvuruyu yapanlara veriliyormuss. vallah cuma günü randevumve bu belgeyi almadan gidecem.. nüfüsa 2 kez gittim vermediler..erkek arkadasim diyo bosver basvuru aninda verdigin kagitlardan al yeterlidiyo
-
- Beginner
2 gündür uykusuzum sinirlerim tepemde..ne zor isler yaa bunlarr yaa bu kadar zor alinmasi gereken belgeyse neden istiyorlar ayrica biz evlenmeyi düsünmüyoruz. evlenmeyede mecbur deiliz..bu belgenin yarisinda benimbilgilerim yarisinda erkek arkadasimin bilgileri oluyormus ve bu kisilerin evlenmesinde hic bir engel yokdiye yaziyormus bu belgeye benim ihtiyacim yokki.tek taraflida verilimiyo yani benim bilgilerimin oldugu.. anlamadimgittii vallah insallah vizemi verirler...
-
- Beginner
black kardesim ben formul a yani dogum kayit örnegini aldim. memurda bu belgenin bekarlik belgesi oldugunu sölemisti. sen eminmisin bu belgenin bekarlik belgesi olduguna? randevu icin aradigimda memur cok sinirliydi zaten ne sorduysam tersledii..artik konsoloslukta isterlerse derimnüfüs vermedi baska carem de yok. yakinda nüfüstan kovarlar beni zaten bu belge icin gittimgeldim..
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
heycan yapma kardesim vermıyolarsa demekkı oyle bı belge alman gerekmıyo sen almıssın alacagın belglerı zaten. konsolosluktakı tele bakan kac tele bakıyo kım bılır herkes bısey dıyo onlarda sınırlenıyo ama herkes ayrı bı dert ama yınede ınsana ınsan gıbı davranıcaksın bırı bı hata yaptıysa ondan sonrakıne nıye yansıtıyosun sınırını... neyse sen vızeni almana bak bosver... bi sorun cıkmaz korkma rahat uyu bence..
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya