CANLAR VIZEM KABULEDİLDİ
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam
CANLAR VIZEM KABULEDİLDİ
Darısı tum bekleyen kardeslerıme enkısazamanda sevdıklerınıze kavusursunuz ınsallah
bugun vıze parasını esım yatırdı konsoloslugu aradım daha hesaba gecmemıs nezaman gecer bılmıyorum 2 hafta surer dedıler
bugun vıze parasını esım yatırdı konsoloslugu aradım daha hesaba gecmemıs nezaman gecer bılmıyorum 2 hafta surer dedıler
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: CANLAR VIZEM KABULEDİLDİ
gozunuzaydin arkdsm,,,tebrik ederim...cok sevindim sizin adiniza,rabbim sag salim esinize yuvaniza ve yeni hayatiniza kavusmanizida nasip etsin ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
hepinızden allah razı olsun esimi ve oglumu cok özledim
randevu almak icin esimın yatırdıgı parayımı beklemem lazım yoksa ben tr denmı yatırmam lazım baska bır para burdakı ıslemlerı fazla bılmıyorum bugun aradım konsoloslugu ıkı hafta ıcınde yatar dedıler bılen arkadaslar dan rıcam kısaca ozetlersenız sımdıden cok tesekurler
randevu almak icin esimın yatırdıgı parayımı beklemem lazım yoksa ben tr denmı yatırmam lazım baska bır para burdakı ıslemlerı fazla bılmıyorum bugun aradım konsoloslugu ıkı hafta ıcınde yatar dedıler bılen arkadaslar dan rıcam kısaca ozetlersenız sımdıden cok tesekurler
En son tecer tarafından 11 May 2012, 18:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- imyourmiracle
- NT1
-
- Beginner
tesekurler kardesım allah razı olsun ınsallah herkes sevdıgıne kavusur beklemek gercekten cok zor
4 ayoldu sankı 1 asır gecmısgıbı
4 ayoldu sankı 1 asır gecmısgıbı
- imyourmiracle
- NT1
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: rotterdam
tecer kardesim öncelikle gözün aydın sen yakalanıp gelmıstın heralde.sorunun cözulmus.sımdın sende bısey soracam nl de evlılık ıcın neler gereklı.ben 1 haftaya kadar sengen vızesıyle gıdecem esımın suresız oturumu var orada nasıl evlenebılırız.bıde senı avukat nasıl ıyımı ıyıyse bana nosunu verebılırmısın
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda Nijmegen
Iki hafta bekleme tekrar aramak icin. Para hesaplarina 1-2 gunde geciyor.. Buyukelcilik ya da konsolosluk bastan savmak icin iki hafta deyip kestirip atiyorlar.. Hayirlisi olsun, tekrar arayip hafta ici randevu almaya bak bence.. Zira benim parayi yatirdiktan iki gun sonra buyuklecilikte vize basvurumu yaptim..
-
- Beginner
konsolosluk randevumu aldım 24 05 2012 saat 13 00 sukurler olsun
m.m kardesım ilk once ben evlılık yapalı 4 yılı gectı hollandada ne ıstedıklerı aklıma gelmıyor ama fazla onemlı bırseyler yok bıldgım kadarıyla avukatıma gelınce ıkıtane avukatım vardı bırısı yurtdısı yasak ısıne bakıyordu dıgerı oturum ısıne bakıyordu tabıkı ortak calısıyorlardı ama fazla tanımıyorum bende tavsıye uzerıne buldum ama ısımı hallettıler enkısazamanda acıkcası ben bukadar beklemıyordum
konsoloslukta bırsey soruyorlarmı acaba ne yapmam veya yapmamam lazım bılgısı olan arkadaslara saygılarımla tecer
m.m kardesım ilk once ben evlılık yapalı 4 yılı gectı hollandada ne ıstedıklerı aklıma gelmıyor ama fazla onemlı bırseyler yok bıldgım kadarıyla avukatıma gelınce ıkıtane avukatım vardı bırısı yurtdısı yasak ısıne bakıyordu dıgerı oturum ısıne bakıyordu tabıkı ortak calısıyorlardı ama fazla tanımıyorum bende tavsıye uzerıne buldum ama ısımı hallettıler enkısazamanda acıkcası ben bukadar beklemıyordum
konsoloslukta bırsey soruyorlarmı acaba ne yapmam veya yapmamam lazım bılgısı olan arkadaslara saygılarımla tecer