Aile Birlesimi Odenek Alan kisilerde Gak uww-ggd-cwi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Aile Birlesimi Odenek Alan kisilerde Gak uww-ggd-cwi
slm kardesim bisey soracam insallah yardimci olursun benim karim hollandada wajong uitkeringden maas aliyor ve onunla istek yapmayi dusunuyoruz avukatimiz var hollandada evraklarimi istedi istek yapacagini soledi banada dedi sinava gir sorun cikarirsa ind sinav sonucunu onlara sunariz dedi acaba olumlu bir cevap alirmiyiz bu arada ben hollandada 6 ay kaldim vizeyle ve belediyeye kaydoldum adrese acaba bi faydasi olurmu bu adresin beni bilgilendirirsen sevinirim birde son sorum cocugum oldu onunda etkisi olurmu ts ederim