Vize çıktı (mı)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
Re: Vize çıktı (mı)
parayi yatirdiysaniz eger, en gec 1 hafta icinde para konsolosluk hesabina gecer, sonra konsoloslugu arayip randevu alicaksin,onlar sana getirmen gereken belgeleri soyliycekler,,sikinti yapma,,hayirlisi olsun,,
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
Re: Vize çıktı (mı)
arkadasim konsolsluk sadece kiz arkadasinla aranda yas farki varsa yada sana soru sorarlar iannamzsa sadece biraz bekletir ama vizeyi vermeme gibi bir sey yapamazlar ama sordukjlari sorulara mantikli cevap vereceksin nerede tanistin nasil tanistin falan filan haberin olsun ama korkma hepimiz gectik boyle sorulardan ben sadece iki kisi gordum vizesini vermedikleri onlarinda esleriyle yas farki vardi tabiki dogal olarak inanmadilar ama verdiler vizelerini
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul