red haberi...

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yanmaz
NT1
NT1

red haberi...

Mesaj gönderen yanmaz »

allahim niye niye niye...
o kadar uzun beklemeden sonra niye guzel haberin yerine kotu haber aldim.
bu kadar ugrasmamdan,kosturmamdan sonra hak etmedimmi hala o guzel haberi duymayi.
umudum falan kalmadi artik ya.ikinci basvurumda olumlu beklerken... REDDD geldi resmenn :cry: :cry: :cry: :cry:
allahimm ne olur yardim et bize,guc ve sabir ver allahimmm

arkadaslar: trden basvuru yaparken neler geretigini soylermisiniz?esim neler goturmesi gerekiyor randev.aldiginda???yardim ederseniz sevinirim...

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: red haberi...

Mesaj gönderen sansli »

yanmaz yazdı:allahim niye niye niye...
o kadar uzun beklemeden sonra niye guzel haberin yerine kotu haber aldim.
bu kadar ugrasmamdan,kosturmamdan sonra hak etmedimmi hala o guzel haberi duymayi.
umudum falan kalmadi artik ya.ikinci basvurumda olumlu beklerken... REDDD geldi resmenn :cry: :cry: :cry: :cry:
allahimm ne olur yardim et bize,guc ve sabir ver allahimmm

arkadaslar: trden basvuru yaparken neler geretigini soylermisiniz?esim neler goturmesi gerekiyor randev.aldiginda???yardim ederseniz sevinirim...

arkdsm inan cok uzuldum sizin adiniza,,,hic kimse haketmez tabiki red cevabi almayi,,,allahim yar ve yardimciniz olsun,,,ben de tr den basvurdum 1 nisanda 15 mayista vizem tr ye gelmis,,,ben goturdugum kagitlari yazayim size ama zaten basvuru yapmak icin randevu alirken size soyluyorlar hangi kagitlari goturmeniz gerektigini,,,ben sunlari goturmustum,,,

a formul+fotokopisi
b formul+fotokopisi
basvuru sahibi tarafindan doldurulmus ve imzalanmis mvv formu
basvuru tarihinden itibaren 9 ay gecerli pasaport+fotokopisi
2 adet resim cm leri ssuan aklimda degil telde soylerler
sinav kazandi belgesi+fotokopisi
nl deki esin oturum karti veya nl pasaportunun fotokopisi
evlilik cuzdani+fotokopisi

simdilik aklima gelenler bunlar ardksm dahada aklima gelirse yazarim,,,kolay gelsin,,,
tabi herkesten farkli evraklar istendigini goz onunde bulundurun sizden bunlari isteyebilirlerde istemeyebilirlerde,,,randevu alirken ogrenebilirsiniz,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

sagol arkadasim.valla suan benden kotusu yoktur.kocam sinirni benden cikariyor.bense birsey diyemiyorum.icime atip duruyom.ama ata ata bi tuhaf oldum.icim dolu.bilgilerin icin tsk ederim arkadasim.baska bilgilerin varsa paylasirsan sevinirim..simdiden tsk ederim

igılbigıl
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kırsehır
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen igılbigıl »

arkadasım uzuldum ıkıncı defa red geldıgıne hakkında hayırlısı olur ınsallah Allah yolunu acık etsın

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

yanmaz yazdı:sagol arkadasim.valla suan benden kotusu yoktur.kocam sinirni benden cikariyor.bense birsey diyemiyorum.icime atip duruyom.ama ata ata bi tuhaf oldum.icim dolu.bilgilerin icin tsk ederim arkadasim.baska bilgilerin varsa paylasirsan sevinirim..simdiden tsk ederim
sakin arkdsm birbirinizi yipratmayin,,uzmeyin,,,bugunlerde gececek baakin biz 5 senedir bu yolda ugrasiyoruz,,,ama en cokda buna dikkat ettik birbirimize bagirmamaya uzmemeye ozen gosterdik,,,esinize soyleyin elinden geldiince kendine hakim olsun bayanlar bu konuda daha hassas oluyor ve,unutmayin bugunler gelir gecer soylenen sozler akilda kalir,,,sorularin olursa bilgim olursa seve seve paylasiriim,,sen sakin uzme kendini bugunlerde gecicek allahim sabir versin heppimize bugunler zor ama imkansiz degil gecicek dua edelim allahimizdan yardim dileyelim sabir dileyelim,,,birazda bu donemlerde sagir olmaya calisicaz arkdsm napalim,,,bu gunler gecene kadar boyle,,,elbet guzel gunler bizede guler,,,bak benim vizem 5 sene sonra basvurabildik ve anca cikti 15 mayisda,,,her guzelligin bi kulfeti vardir,,,,allah yar ve yardimcin olsun arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

gülüm
NT1
NT1

Mesaj gönderen gülüm »

philliaa
NT1
NT1

Mesaj gönderen philliaa »

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Allah sabir versin :geek:
Uzulmeyin tekrar deneyin...
Ilk degilsiniz... Herkese gelebilir :cry:
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

elif ikra
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen elif ikra »

yanmaz
NT1
NT1

Mesaj gönderen yanmaz »

hepinze cok cok tsk ederim arkadaslar.bu dunyada gercek dost bulmak zordur.ben basvuru yapanim arkadasim. hollandaca ogrencek olan kocam. ama o kendini malesef stresden kitaplara veremior.stresini benden cikariyor.bana kizip duruyor. bense tik cikaramiyorum.allah tarafindan birsey diyemiyorum.susmayi tercih ediyorum hep.bu sefer red gelmesinin sebebi.saatlerim cokmus kizim oldugu halde bu kadar nasil calisa biliyormusum.sorun bu.
neyse bende bugun baska is yeri buldum. burda birde vast kontrat yani suresiz kontrat veriyorlar.birde burdan deniyelim.
ve trden basvuru yapcaz.insallah bu sefer olurda.kocam stresini benden cikarmayi birakir. ben kendi stresimi kendimle paylasiyorum.icime atmaktan baska birsye yapmiyorum.

neyse herseyde bi hayir vardir.umudumuzu kesmemek lazim.guclu olmaliyizki ind nin kazanmasina izin vermemeliyiz.

arkadaslar ankaradan rand, almadan bi hesapmi ne acilcakmis o is nasil bilen varmi???

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön