:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Mesaj gönderen nevilen »

ya arkadslar agustos 1 de verdim belgeleri iks ye 8 inde randevuya gittim elcilige gorustuk guzeldi.kadin evraklari bruksele yollucam dedi ama dofinin sitesinde hala cikmiyo bisey.normal midir bu? yoksa bi aksakliga mi isaret?herhangi bi eksik evrak olsa ararlar mi tekrar bizi yoksa iks yi arasak nasil gidiyo bizim is diye,olur mu.bi bilgi veriolarmi??? yardimci olur musunuz.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

nevılen acele etme dosyan bruksele gecınce ıslemde dıye yazar demekkı gecmemıs gecseydı yazardı bazılarınınkı bı ayda bazılarınkı ıkı ayda gıtmıs bruksele o yuzden sabırlı ol ve ıksnın onlıne takıpde ıslemde yazıyomu ona bak

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

alperim saol kardesim.iks de pasaport islemde yazio.dofide tik yok iste.dosya bruksele gidince iks de ki degisio mu ?evrak brukselde falan die? kardesim senin islemler nasil,bi gelisme varmi,?esin yaninda hala heralde,insallah sagligina kavusmustur.gorusuruz kardesim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

ıks artık hep oyle kalıyo vıze cıkana kadar orda degısme olmuyo benım de esım gecen hafat gıttı saglıgıda cok sukur ıyı baska da gelısme yok

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

suraya bakya,en son konusanlar alper le benim.oda baya olmus.sanirim artik kimse belcikaya gitmeyi dusunmuyor.hic kimseden bi ses yok.millet artik bikti heralde nlden,kimse ugrasmak mi istemio,,yoksa herkes sinav verip nl ye mi gidio ???alperim senle ben mi kaldik ne is bu??
insallah en yakin zamanda sende gidersin kardesim.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

haklısın nevılen ısı bıten elını ayagını cekıyo bende burdaayım gordugun gıbı ınsallah bı an once cıakr vızede ıkımızınde gıderız bızde artık

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

alperim bayramin kutlu olsun kardesim.burlarda kimsecikler yok artik,senle ben ugrasioz.gel birbirimize dua edelim.senin bende hakkin cok,,inan dua ediorm hep benim hakkim varsa sen al, benden once sen git.insallah benim hakkimi sen alir benden once sen gidersin kardesim.insallah senin sikintin benden once biter.yengeminde bayramini kutluorm.allaha emanetsin.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

allah razı olsun kardesım senınde bayramın mubarek olsun ınsallah senınde bı an once cıkar vızen arkadasım ıkımızınde cıkar dua edıyorum hep ıns kendıne ıyı bak opuyorum sende selam soyle esıne saygılar hurmetler senın durum ne dostum ne kadar oldu basvuru yapalı ve su an ne dıyolar hıc arıyomusun

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

agustos 1 de verdim iks ye bilion ,6 sinda mulakat yaptilar.ogundur bekliorm .gecen esim aradi dofiye.evraklar agustos 22 sinde gecmis oraya,3 ay bulur iyi yada kotu bi haberi kasim 22 gibi alir demisler.baskada bisey demiolar.vallahi beklioz artik baska bi cagrem kalmadi.yapilcak bise kalmadi.
vallah alper bu isler cok zorlasti.bak artik nl arabani belcikada surekli kullandirtmiolar.gecen esimitrafik durdurmus,oturum varmi die,oda var deince,3 ay gecmis plakayi degistirmen gerek diye 200 euro ceza.arabayi degistirdi.bu temmuz 1 de yasalar cikmisti ya,bunlar biraz cok herlde ve ugrastirici.dil kursuna bile cagiriolar kizi.
allahim yuzumuze guler insallah yakinda alperim.senle belcikada bi yil sonra bugun biyerlerde konusmak,bu gunleri hatirlamak isterim .
allaha emanet kal kardesim

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nevilen »

alperim bak vizen cikti diye beni boslama,ben senin gibisini bulamam bidaha.bazen yokla surayi yardimci ol bana.bi ben kaldim :cry: beni yanliz birakma kardesim.allah mutlu mesut eder insallah.dua et alperim banada.

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön