sonuda

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
siirtli sahra
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda

sonuda

Mesaj gönderen siirtli sahra »

evet hersey bitti/cektigim butun sikintiler sona erdi.siteye giremedim';ve galiba cok sik giremicem simdilik/tecrubelerimi yazarim sonra.birazdam ggd ye gidecem.bisey tek soyliyim..belediyeye gidilmiyor aRTIKonceden randevu alinip gidiliyor....yani yeni gelenler once belediyeyi arayip gun alsinlar...simdik herkese iyi gunler.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: sonuda

Mesaj gönderen sansli »

siirtli sahra yazdı:evet hersey bitti/cektigim butun sikintiler sona erdi.siteye giremedim';ve galiba cok sik giremicem simdilik/tecrubelerimi yazarim sonra.birazdam ggd ye gidecem.bisey tek soyliyim..belediyeye gidilmiyor aRTIKonceden randevu alinip gidiliyor....yani yeni gelenler once belediyeyi arayip gun alsinlar...simdik herkese iyi gunler.

ayyy sahracim hosgeldin,,,nihayet seninde sinavdi vize basvurusydu viseyi almaydi nl ye gelmeydi seruvenin bitti ve geldin he,hossgeldin arkdsm umarim bundan sonraki hayatinda coook ama cooook mutlu olursun,,,yuzun hep guler ins ins ins,,,cok sevindim adina ins ins ins burdaki islerinide sullar sseller gibi kolaylikla halledebilirsin arkdsm,,tekrar gozunaydin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: sonuda

Mesaj gönderen Geluk »

hayirli olsun arkadasim
umarim yeni yasamin istedigin gibi yolunda gider