Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
Re: NE ZAMAN ÇIKACAK BU VİZE
ınd nın her zaman evrak talep etme hakkı vardır zaten basvuruyu yaparken ımzaladıgımız basvuru formunda boyle bır madde var. senden eksık evrak ısteyebılırler cunku benden 3 kere evrak ıstedıler. ınsallah senden ıstemezler.
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
Re: NE ZAMAN ÇIKACAK BU VİZE
arkadasım ınd sıze evraklarınız tamam demıs bu dogru ama ınceleyecekler bakacaklar ki sorun yoksa vıze verecekler. bızden ıstenılen evraklar tamam yanı ıstedıklerı tamam. bende aynı pozısyondayım beklıyorum 3 hafta oldu.
-
- Beginner
-
- Beginner