Oturum almak icin Umarim isinize yarar

Hollanda da Oturma Musadesi Alan Arkadaslarin Yasadiklari,Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Pasha
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Oturum almak icin Umarim isinize yarar

Mesaj gönderen Pasha »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: Oturum almak icin Umarim isinize yarar

Mesaj gönderen nevilen »

dostum o ''hollandadaki tanidigin kagit uzerinden sirket acmasi'' icin ihtiyaci olan nakit parayi hic soylemicem sana,ama ilk basvurusunda net vergi 1500 euro(damgalar,pullar ve izin icin)

kagit uzerinden sirket olur mu,evet olur.''ev-ofis''sistmiyle pazarlama yapiyorum dahi dersin.yeter ki vergini ver ve legal islerini tamamla.ama iste o sirkete ortak olabilmek icin 2. cil sahsin hesabinda nakit para gostermesi yada eger 1.dereceden diploma sahibi ise or(marangoz,doner ustasi,terzi) bunun icin bulundugu ilcede gazeteye ilan vermesi ilanin 6 gun sureyle yer almasi ve ondan sonrada uygun kisi bulunmassa isci veye is bilen ortak olarak vize talebi hakki doguyor ve kalabiliyor.farkli bi ulkede bir yabancinin calismasi icin ise,isyerinde 5 eleman resmen calisiyor olmasi gerekiyor.yoksa yine yabanci calismasina izin vermiyorlar( bak oturum sahibi olanlari katetmiyorum,oturumun varsa calisirsin zaten ben yabancilardan bahsediyorum.

yani,isci vizesiyle gidisi cok zor,ama gidip ortak olursa surekli oturumada hak kazanmiyor.surekli oturum yenileniyor

bunu yapan varsa,sen bize daha detayli anlat,hem ogrenirim.bende yurtdisinda ''turk lokantasi'' islettim ogrenciyken,digiturkeu,turk yemekleri tatlilari vs. hizmeti verdim (ama ev sahibimin uzerinden yaptim bu isleri,cunku ogrenci oturumuna calimak isyeri acmak yasakti. ki evlenmeden oncede esimle aynisini hollandada yapalim oturuma faydali olur diye dusunmustum,2 ay sorusturdum.ama cok zor geldi,cok karisik.
yani gayet masrafli bi olay ve cok detayi var.ama parasi olan icin bilmiyorum.

Pasha
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen Pasha »

kardesim valla insaat firmasi acti abimler hollandadan kagat uzerinde bende turist olarak geldim sirkete ortak oldum simdi avukata basvurduk o oturum olayini halledicek boyle oturum alipta calisan cok kisi var tanidigim genelde herkez boyle yapiyor desem daha dogru. attik kendimiizi bakalim hayirlisi olsun para olayi ise avukata artik nekadara maloluyor bilmiyorum 1000-1500

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Bu Tur Hatalara Dusmeyiniz Yanlis bilgilendirilmissinizdir!
Burda Bir kac kisi yeni (Is Kurma Ortaklasma)Yurd disi edildi hatta Super Kuafor Solonlu Is yeri Sahibleri(kacak Is yeri acma)!!!
ki kisiler ki kimin uzerine is kuruluyor(Dolandirici)Tokat Adabilir(Turist Isci)lere!!Is Kurma Hayaletinden bu tur uzak Durunuz(Alternatif Is Sahibi ile Evlilik Yondemi Acik kapidir)!!Kari kocalar bu tur Islerle Ugrasanlar var lakin risikolarina Katlanirsiniz.. burda is kuran bir bayani esi Belediyeden Sildirmis Parayi Eline Gecirmis is yolunda Guzel gelir, Dun Ogrendik KI iS (ORTAK KURAN tURIST ISCI) Belediyeden KADIN hOLLANDAYI tERK eTMIS oYLE bILGI vERILMIS VE sILINMIS!!!avukat dahi hayret neler ogreniyoruz(dolandiricilarin teknikleriYLE)!!ind DEN DAHI dUSMUS DURUMDA bIR SEY yAYINLANMIS ISE ONCE hABERLERDEN(RESMI dEVLET kAZETELERINDEN)fAYDALANINIZ! VEDE hAKLARIMIZIN nELER oLDUGUNA bIR BAKALIM!!!!!Hollanda da turkler icin danisma kurulu
http://www.iot.nl...................................................
www.ufuk.nl
Diger Gazetelerden de Takip Ediniz!!
500,bin Euro uzerinde is yeri(Firma) acabilecekler icin uygulama munkun olabilir!!
Avukatlara para Yetirmeyiniz!!Bunu Soyleyen Avukatlar Onerenler(Para Hastasi)Dolandiricidir!!Dava Dosyalarini bir yil Savunma Erteleme(mavi Dosya)olarak Sizleri Kandirmakda Olabilir!!!
Akili Olunuz Ortak Isde dahi Dikkatli olunuz ki Basiniz Cikmaz Buyuk Sorunlarin icerisinde Bulmasin(Cek senet mafyasin)dan Kotudur Dikkatli OLunuz!!!

davalar cok bahaliya mal olmakdadir!
bas vuru(Danisma)Ucreti!
Adliye Dava Masraflari(Katiplik)!
Dava Savunma Metni Hazirlama!
Davada Durusmada Bulunma(Tum Masraflar)!!
Her Dava icin ek Para Odemeler!
Dava Olumlu Olumsuz Halinde deDosya Kapama Ucreti!!
Oyle 1000 ila 1500 arasi (mvv)davalari gibi Degil Bu tur Davalar Akilli Olunuz!!Oncelikle Hukuk Danismanligindan(Avukat)lardan Bilgi Aliniz
Avukatlar Yuksek Danisma Hizmetleri Den Haag da bulunuyor Kesin Bilgi Avukatlar dahi Ordan Dava Savunma Metni Ucretle Aliyor(Avukatlarin Baro Hizmet)leri...............!!

“Hollandada Oturum Musadesi Basvurusu(verblijfsvergunning)” sayfasına dön