slm arkadaslar ikinci oturum karti icin neler isteniyor

Hollanda da Oturma Musadesi Alan Arkadaslarin Yasadiklari,Tecrubeleri

Moderatör: sansli

ozgurluk_46
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kahramanmaras
Yabanci_Ulke: hollanda-hengelo

Re: slm arkadaslar ikinci oturum karti icin neler isteniyor

Mesaj gönderen ozgurluk_46 »

arkadaslatr maas konusundada ben size yardimci oluyorum simdi ben 1 yillik oturum almak icin ind ye gititk esimle banada 1.5 haftada cvb geldioturum icin ilk oturum icinoturum verildi die ordaki adama esim sordu bu sekil ikinci isimde maasimi gec yatiriliyorlar calismak istemiyorum deid yani oturumicin bir sorun olurmu dedi yok deid calismaya blirsiniz dedi o 1450maas sadece tr den istek yaparklen dedi lazim burda oturum alirken dedi asgari ucrettenassa olmasin dedi maasiniz dedi birde eger esiniz calisirsa daha cabuk alir dedi birde ikinizcasilirsaniz daha cabiuk verirler ikinci 5 yillik oturumu dedadam yani ikinci iste calismaya gerek yok anlayacaniz adam ole dedi hatta esim iki kisiye bir sordu ikiside ayni cvb verdi o maas 1450 euro maas sadece tr den istek yaparken lazimmis oturum icin 1 yillik kontratli isede gerek yokmus 6 aylikta oluyormus yeter ki isin olsun dioadam asgari ucretin altinda maasin olmasin diyor bu kadar ben adamin soledigini yazdim aynen yardim ettiysem ne mutlu bana allah herkese kolaylik versin

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

ozgurluk_46 yazdı:arkadaslatr maas konusundada ben size yardimci oluyorum simdi ben 1 yillik oturum almak icin ind ye gititk esimle banada 1.5 haftada cvb geldioturum icin ilk oturum icinoturum verildi die ordaki adama esim sordu bu sekil ikinci isimde maasimi gec yatiriliyorlar calismak istemiyorum deid yani oturumicin bir sorun olurmu dedi yok deid calismaya blirsiniz dedi o 1450maas sadece tr den istek yaparklen dedi lazim burda oturum alirken dedi asgari ucrettenassa olmasin dedi maasiniz dedi birde eger esiniz calisirsa daha cabuk alir dedi birde ikinizcasilirsaniz daha cabiuk verirler ikinci 5 yillik oturumu dedadam yani ikinci iste calismaya gerek yok anlayacaniz adam ole dedi hatta esim iki kisiye bir sordu ikiside ayni cvb verdi o maas 1450 euro maas sadece tr den istek yaparken lazimmis oturum icin 1 yillik kontratli isede gerek yokmus 6 aylikta oluyormus yeter ki isin olsun dioadam asgari ucretin altinda maasin olmasin diyor bu kadar ben adamin soledigini yazdim aynen yardim ettiysem ne mutlu bana allah herkese kolaylik versin
cok saol arkdsm gercekten isimize yaradi allah razi olsun,,,fakat sunda kararsiz kaldigim bi konu var,hem getiren hem gelen kisi calisirsa daha cabuk alirsiniz demis ya o kisi size daha gecen haftalarda bi getiren bayan gelen beyi oluyo,ikiside calisiolar ama 2 ayda cikmis ikinci oturumu hicbisey eksik olmamasina ragmen,,,ama en azindan 1450 istenmiyo olmasi guzel iki iste calisan insanlari baya zora kosuyodu bu sart,,,yardimin icin cok saol arkdsm allah razi olsun,,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

bahargecesi
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen bahargecesi »

hepinizee ayri ayri tsk ederim yani ikinci oturumuda aldik mi allahin iznii ilee geriye birsey kalmiyor allah herkese nasip etsin bizedee tabikii allah yuzumuzden gulucuklerii eksik etmesin kendinizee iyi bakin :ugeek: :ugeek:

“Hollandada Oturum Musadesi Basvurusu(verblijfsvergunning)” sayfasına dön