Ihs , yani AILE BIRLESIMI disinda baska bir islem olmasi soz konusu olamaz ki.IKS yi ilk aradiginda AILE BIRLESIMI diyorsun.IKS sana evrak listesini o sekilde veriyor.IKS ye ilk evraklari teslim ederken uzerine AILE BIRLESIMI olarak geciyor.Esinin oturumunu,Aile toplum belgelerini onun icin veriyorsun...ihs_77 yazdı:Nevilen aile birlesimi icin 6 aylik acil seyahat sigortasi gerekmiyormus.Senden niye istediler anlayamadim.Avukata sordum birde az once bu sigorta konusu icin dofiyi aradim.Aldigim cevaplar bu sekilde bir uygulama yok.Aile birlesimi disinda bir basvuru varsa o zaman mutlaka yaptirmak gerekiyormus fakat aile birlesimde istenmiyor.Sana haber vereyim dedim.islemlerin ile ilgili olmayan bir belge icin seni oyaliyor olmasinlar
Sana boyle bir uygulama KESINLIKLE yok diyn,avukat mi dofi mi?Dofiyse pazartsi arar ogrenirim,sebep sorarim.neden benden istendi o zaman diye.ama avukat dediyse,hicbirsey yapamayiz.Avukat dogrulari biliyordur,ama keyfiyette bunlar hakim..
Bak Ozl dende Adli Sicil Kaydi istenmemis,onada sorsan,''bolge bolge farkliymis'' der.Simdi avukata sordugundada Sicil Kayitsiz nasil basvuru olur,der benim gibi.ama demek ki oluyor.
Belki kanun degismistir,yada isi garantiye aliyorlardir..
Sen yinede Avukatla bu konuyu gorusursen haber ver bize kardesim.