Slm arkadasım basvuruyu nerden yapmıstın sen yani hangi ofisten....Basvuru yaptıgın yere gidip görsümen daha iyi olacaktır senin icin ama randevu almssın en azından ben hoofddorp tan yaptım 9 kasımda 20 kasımda gittim oturum kartımı aldım.telefon la aradıgında pek muattap olmuyor bunlar...insallah en yakın zamanda alırsın oturumunu bu arada ben basvuru yaparken benim pasaporta hiçbir sticker yapıstırmadılar...Allah hepimizin yardımcısı olsun...seninde kurban bayramın mübarek olsun...Recozzz yazdı:Arkadaslar Cuma gunu 3 ay olcak oturum wermediler.Ind nin Info Numarasini aradim ve dosya numarasindan sordum her hafta yaptigim gibi we gene bana ayni seyleri soylediler yok iste daha islem bitmedi felan filan.Ben de bu bir Insani davranis deyil dedim simdi benim cuma gunu visem bitiyor (vise yerine yapistirdiklari sticker) bu ne rezalet nasil olur da bu kadar uzun zaman surer bir mektub gondermekten haciz mi insanlar sure biterse otomatikmen yasalari cigniyorsun yasadisi oluyorsun dedim.Randevu almanis lazim dedi ben de dedim bakin hanimefendi cuma gunu hem visem bitiyor hem de 3 aylik karar werme suresi bitiyor dedim. bana lutfen yardimci olun.Sonra demesinmi o tarihi 1. ayin ortalarina atmislar.Neden Haber wermiyorsunuz dedim haklisiniz felan filan bana bir randevu werdi bu hafta icin ama israrla cevap aramasam diycek bekle.Simdi bu hafta gitcem gene bana bir sticker yapistiracaklar Passporta heralde???bakalim daha ne kadar surecek bu oturum macerasi.Ben hic bir sey anlamadim madem wermiyceksin oturumu neden vise werdin iyice kafam karisti acaba bunlari yasayan da warmi benim gibi onu bi sorim dedim insan gercekten bunalima giriyor ne is ne guc bir sey yapamiyorsun tam bir rezalet.neyse rahatladim biraz hadi sizlerden haber bekliyorum
TSKler Bu arada Yakinda Kurban Bayrami herkesin Bayramini Kutlar Saglik ve Mutluluk dilerim
IND-OTURUM
Moderatör: sansli
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: IND-OTURUM
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
- 2run34
- Mezun-NL
Recozzz yazdı:Ben de hoofddorp tan yaptim 27 Augustos.Bunlar iyice canimi sikti neyse bakalim yarin gidecegiz ne diyecekler allah herseyin hayirlisini nasip etsin.
Beklemekden baska care yok.
Sende baya turbo sekilde hersey hallolmus bir torpilin felan mi war
Yok be kardes ne torpili esim ind yi arayıp sormustu neresi hılı calısıyor oturum kartlarını vermede diye onlarda hofddorpu önerdi sonra gittik bi filipinli bayanla konustuk evrakları verdik esimle pek konusmadı sürekli benimle konustu ben eminim senin evraklarda bi sorun cıktı ya kaybettiler yada bi yerden bir yere gönderilmedi.Senin maas ta sorun varmıydı veya sonradan herhangi bir evrak istedilermi ben siteden bi arkadas tanıyorum hollandaya gelmis ama oturum kartı alacakken hesaplamıslar maası 1 euro eksik cıkmıs oturum vermemislerdi.insallah senin maasda problem yoktur eger maasda problemin yoksa hic canını sıkma bos yere kesin dosyada problem vardır...(dosya baska yere gidiyor sonra tekrar yazı geliyor sonrada oturum kartı icin gidiyor...yani kaybolma ihtimali yüksek)
- 2run34
- Mezun-NL
[quote="Recozzz"]Simdi senin vise 15 gundemi cikti yoksa daha once advies felan yapmismiydin.Gercekten sansli sin bu kadar cabuk alan daha gormedim.
Bende Hicbir sorun yok Maas felan yeterli bir de Benden hic bir evrak istemediler normale bir nufus kayit ornegi weriyorsun heralde onu bile wermedim sadece formlari doldurup para odetiler sonra bir kac gun sonra bir mektub geldi iste su tarihe kadar size cevap gelir diye odur budur bekliyoruz bakalim hayirlisi yarin bir gidelim ne olcak.Sana da cook tskler kardesim hadi allaha emanet ol.
o zaman senın dosya arazi olmus heralde ben advies yapmadım direk istanbuldan basvurdum cıktı...insallah halledersin yarın.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu zorlu yolda...sıkıntı yapma yarın ınsallah iyi haberleri alırsın..
Bende Hicbir sorun yok Maas felan yeterli bir de Benden hic bir evrak istemediler normale bir nufus kayit ornegi weriyorsun heralde onu bile wermedim sadece formlari doldurup para odetiler sonra bir kac gun sonra bir mektub geldi iste su tarihe kadar size cevap gelir diye odur budur bekliyoruz bakalim hayirlisi yarin bir gidelim ne olcak.Sana da cook tskler kardesim hadi allaha emanet ol.
o zaman senın dosya arazi olmus heralde ben advies yapmadım direk istanbuldan basvurdum cıktı...insallah halledersin yarın.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu zorlu yolda...sıkıntı yapma yarın ınsallah iyi haberleri alırsın..